WAVE SKY 4

Home Petjada neutra Amortiment alt Totes les distàncies Ruta Drop 10 mm Entrenament Competició 

WAVE SKY 4

175€   10% dto  157,50€


45 - WanBlue/PlatinumGold
ID: #78209

Compartir:  

Descripció

Les sabatilles Mizuno Wave Sky 4 et faran sentir com si t'estigueres en un núvol. Aquest model és extremadament embuatat i còmode gràcies, entre altres, a l'espuma Mizuno Enerzy que millora l'aterratge gràcies a un fantàstic retorn d'energia. Les Wave Sky 4 han sigut dissenyades per a corredors d'alt quilometratge que busquen una sensació de flotació donada per un increïble amortiment.

Guia de talles

Característiques

- XPop i Mizuno Enerzy aporten una sensació de flotació única

- Mizuno FoamWave millora amortiment i estabilitat

- La malla superior d'enginyeria proporciona un ajust suau i transpirable

- Taló: 31 mm

- Antepié: 21 mm

- Drop: 10 mm

- Pes: 335 g

Tecnologies:

- Mizuno Wave

Tecnologia que proporciona amortiment i estabilitat de manera uniforme mitjançant la distribució de l'impacte en cada pas. Gràcies al seu disseny, la plataforma Wave brinda igual estabilitat medial (interna) i lateral (externa) amb un punt centralitzat d'amortiment. Aquesta tecnologia li atorga als calçats Mizuno gran lleugeresa, la qual és fonamental per a corredors de totes les distàncies.

 

- DynamotionFit

Comptar amb un peu ben ajustat i amb bon calce és tan important com obtindre un bon amortiment en un calçat de running. Desenvolupat pel revolucionari SOZO STUDIO, el DynamotionFit permet la perfecta interacció del calçat amb els moviments del peu donant-li ajust i suport per a així brindar una major estabilitat. D'aquesta manera es redueix al mínim el risc de lesió ja que a major estabilitat menor és l'estrés sobre les articulacions.

- U4icX

Un compost únic de la sola intermèdia que proporciona una magnífica comoditat i rendiment mentre es conserva extremadament lleugera.

- U4icX

Desenvolupat i patentat per Mizuno, aquesta nova EVA amb tecnologia U4icX va ser produïda amb una nova composició de polímers, fent que siga un 36% més lleugera que l'EVA comuna i resultant en una textura més suau i d'alta absorció d'impactes.

- Air Mesh

Permet que cada sabatilla de Mizuno mantinga un nivell alt de transpiració i comoditat en la part superior.

- Premium Insock

Plantilla extraïble que presenta comoditat i amortiment de gran nivell.

- Smooth Ride

Un enfocament d'enginyeria per a minimitzar l'acceleració i la frenada de l'esportista, suavitzant el trajecte de l'usuari.

- Mizuno Intercool

Soluciona l'excés de calor i humitat en la sabatilla amb un sistema de ventilació en la sola que elimina aquestes excedències.

- X10

Mizuno presenta una goma de carboni extremadament duradora que permet un major desgast en àrees d'alt impacte i aporta més tracció en el taló.

- Mizuno Enerzy

Ofereix un aterratge segur amb una sorprenent energia de retorn. El material d'aquesta tecnologia sobrepassa totes les expectatives generades fins hui per materials anteriors.

- XPOP

XPOP és un compost de sola intermèdia totalment nou, fabricat amb PU, que proporciona un màxim amortiment i un alt retorn d'energia amb un amortiment de gran nivell.

- AeroHug

La nova tecnologia superior de Mizuno manté el peu estable durant la carrera per a un ajust segur i una comoditat inigualable. Una suau malla de tela s'estén i s'embolica al voltant del peu per a crear la major quantitat comoditat per a cada trajecte.

Productes relacionats