WAVE RIDER 24

Home Petjada neutra Amortiment per tots els pesos Totes les distàncies Ruta Drop 12 mm Entrenament Competició 

WAVE RIDER 24

150€   10% dto  135,00€

ID: #78210

Compartir:  

Descripció

Les sabatilles Mizuno Wave Rider 24 són la redefinició del model Wave Rider incorporant-li la nova tecnologia de la marca: Mizuno Enerzy. Es millora l'amortiment i el retorn d'energia a partir d'introduir un tascó en el taló. El model Wave Rider 24 està destinat a aqueixos corredors que busquen un amortiment dinàmic en una sabata d'alt rendiment.

Guia de talles

Característiques

- Mizuno Enerzy proporciona un amortiment més suau mentre que garanteix transicions més suaus

- Mizuno Wave ofereix amortiment, estabilitat i resposta immediata

- Llengüeta amb rugositats fins a la meitat del peu per a un ajust perfecte

- Taló: 31 mm

- Antepié: 19 mm

- Drop: 12 mm

- Pes: 290 g

Tecnologies:

- Mizuno Wave

Tecnologia que proporciona amortiment i estabilitat de manera uniforme mitjançant la distribució de l'impacte en cada pas. Gràcies al seu disseny, la plataforma Wave brinda igual estabilitat medial (interna) i lateral (externa) amb un punt centralitzat d'amortiment. Aquesta tecnologia li atorga als calçats Mizuno gran lleugeresa, la qual és fonamental per a corredors de totes les distàncies.

- DynamotionFit

Comptar amb un peu ben ajustat i amb bon calce és tan important com obtindre un bon amortiment en un calçat de running. Desenvolupat pel revolucionari SOZO STUDIO, el DynamotionFit permet la perfecta interacció del calçat amb els moviments del peu donant-li ajust i suport per a així brindar una major estabilitat. D'aquesta manera es redueix al mínim el risc de lesió ja que a major estabilitat menor és l'estrés sobre les articulacions.

- U4ic

Un compost únic de la sola intermèdia que proporciona una magnífica comoditat i rendiment mentre es conserva extremadament lleugera.

- Air Mesh

Permet que cada sabatilla de Mizuno mantinga un nivell alt de transpiració i comoditat en la part superior.

- Premium Insock

Plantilla extraïble que presenta comoditat i amortiment de gran nivell.

- Smooth Ride

Un enfocament d'enginyeria per a minimitzar l'acceleració i la frenada de l'esportista, suavitzant el trajecte de l'usuari.

- Mizuno Intercool

Soluciona l'excés de calor i humitat en la sabatilla amb un sistema de ventilació en la sola que elimina aquestes excedències.

- X10

Mizuno presenta una goma de carboni extremadament duradora que permet un major desgast en àrees d'alt impacte i aporta més tracció en el taló.

- Mizuno Enerzy

Ofereix un aterratge segur amb una sorprenent energia de retorn. El material d'aquesta tecnologia sobrepassa totes les expectatives generades fins hui per materials anteriors.

Productes relacionats