THATON W

Malles curtes Dona Compressiu 

THATON W

25,5€   10% dto  22,95€

MALLA CURTA TÈCNICA DE DONA

ID: #77785

Compartir:  

Descripció

Malla tècnica curta per a dona de pressió mitjana. La THATON és una malla amb un teixit sense costures que ens permet una adaptació excel·lent al nostre cos amb una pressió mitjana i la converteix en una peça molt elàstica amb gran llibertat de moviment i molt confortable.

Guia de talles

Característiques

Malla tècnica curta per a home de pressió mitjana. La THATON és una malla amb un teixit sense costures que ens permet una adaptació excel·lent al nostre cos amb una pressió mitjana i la converteix en una peça molt elàstica amb gran llibertat de moviment i molt confortable.

 

 

 

La tecnologia Droyland® està desenvolupada perquè l'esportista obtinga el màxim confort durant la pràctica esportiva. La fibra t'ofereix un sistema d'evaporació constant de la suor exportant-lo a l'exterior i mantenint la pell seca en tot moment. La seua estructura de multifilaments et transmet un gran tacte de suavitat i evita els problemes de frec en distàncies llargues. Està dotada amb tractament antibacteriano. antialérgico i anti olor. CARACTERISTICAS DESTACADES Línia Special Land Running Sèries Tecnologia Droyland® Antibacteriano. antialérgico i anti olor Costures planes Transpirable i la còmoda Teixit: Polièster Poliamida Lycra

Productes relacionats