R3000

Home Petjada neutra Amortiment mitjà Distància mitjana Ruta Drop 8 mm Entrenament Competició Placa de carboni 

R3000

100€   10% dto  90,00€

ID: #78932

Compartir:  

Descripció

JOMA presenta la R.3000
Arriba al mercat R.3000, la primera sabatilla de running de la marca que incorpora la placa de fibra de carboni. Joma ha llançat la gran novetat de la col·lecció de calçat de running Spring Summer 2022. R.3000 és el nou model de sabatilla en què s'incorpora, per primera vegada, la placa de carboni en el catàleg de la marca. Aquest avanç, suposa la reafirmació de Joma com un dels especialistes de calçat tècnic en el mercat del running. Respecte al perfil de corredors, està indicada per a aquells amb bona tècnica de trepitjada i ritmes alts. El pes de la sabatilla és de 258 gr. i un drop de 8 mm.

Estalvia energia i redueix la fatiga
R.3000 està orientada a corredors amb bona tècnica que vulguen aprofitar el plus de reactivitat que aporta la placa de fibra de carboni ENDOPLATE. Aquest material semirígid comprimeix l'espuma de la mediasuela i aconsegueix un 80% de reactivitat en alliberar el pes corporal. Així, el vertader benefici de R.3000 per als runners és que l'estalvi d'energia ajuda a reduir la fatiga, mantindre un ritme constant en tota la carrera i facilitar la recuperació

Comoditat i llibertat de moviment
El upper està construït en un teixit molt transpirable i al qual s'aplica el VTS SYSTEM per a maximitzar aquesta qualitat. A més, el niló molt fi que aporta comoditat i llibertat de moviments al peu seguint el JOMASPORTECH SYSTEM que proporciona ajust al peu sense resistència i de manera lleugera. Per a afegir comoditat la llengüeta posseeix foam interior i doble subjecció elàstica al tall que assegura que es mantinga en el seu lloc en tot moment.

Desenvolupament d'una sabatilla més lleugera
En la sola s'ha desenvolupat una geometria exclusiva estudiada per a la mena de corredor al qual es dirigeix R.3000. Són corredors de tècnica depurada que aterren sobre la part davantera del peu, d'aquí ve que s'ha reforçat el cautxú en la capdavantera especialment en la part del dit polze i les línies de transició del peu. La reducció del cautxú ajuda a una sabatilla més lleugera alhora que permet l'alliberament d'energia que requereix la reactivitat de R.3000. Un altre punt important és assegurar la tracció de la sola a l'asfalt en ritmes tan ràpids per al que el dibuix és especial. El cautxú DURABILITY incrementa la durabilitat de la sabatilla.

Productes relacionats