R2000

Home Petjada neutra Amortiment mitjà Distància mitjana Ruta Drop 10 mm Entrenament Competició 

R2000

110€   10% dto  99,00€

ID: #79559

Compartir:  

Descripció

Sabatilles de running. El model més còmode i complet de Joma creat fins al moment continua amb una estètica completament renovada. Les sabatilles R.2000 ho tenen tot: comoditat, lleugeresa, reactivitat i, pel seu lloc, versatilitat. Recomanades per a runners ràpids que tenen un ritme de carrera millor a 4 minuts/km, així com per a diferents usos: rodar, recuperació, entrenament, preparació per a una competició, entre altres.

Upper súper lleuger i transpirable en Jacquard personalitzat. Al tèxtil se li han incorporat perforacions VTS que optimitzen la ventilació de la suor. Per a dotar-les d'ajust s'ha inserit material sintètic termosellado JOMA SPORTECH, així el tall queda subjecte. D'altra banda, entre el folre i el material principal, hem inclòs una estructura de cintes d'ajust, que no influirà en la flexibilitat de les sabatilles. La llengüeta elàstica i ultralleugera està cosida al folre amb la finalitat d'evitar lliscaments.

Mediasuela construïda amb el sistema de doble densitat FULL DUAL PULSOR. Destaca la tecnologia FLY REACTIVE de la part posterior, elaborada amb una espuma molt lleugera i flexible que proporciona un excel·lent retorn de l'energia impulsant al runner. També brinda molt bon amortiment. En la part davantera, té phylon de major densitat.

Sola de cautxú DURABILITY per a suportar l'abrasió sobre l'asfalt. Excel·lent resistència i durabilitat testada per corredors professionals, com Pedro Vega, campió d'Espanya, d'Europa i del món..

Productes relacionats