RINCON 2

Home Petjada neutra Amortiment lleu Distància curta Ruta Drop 5 mm Entrenament Competició 

RINCON 2

120€   10% dto  108,00€

ID: #77910

Compartir:  

Descripció

Inspirada en les ones del famós lloc de surf Rincon, aquesta sabatilla és la millor competidora de la seua classe. La Rincón 2 inclou un gran amortiment en una sabatilla lleugera. Amb una part superior amb un disseny asimètric, aquestes sabatilles et donen un impuls ràpid, llest per a sessions d'entrenament o dies de carrera. És senzillament ràpida.

Part superior de malla Sàndwitx

Construïdes amb una malla tipus sàndwitx, les sabatilles de running Hoka Rincon 2 ofereixen un ajust còmode i la màxima transpirabilitat. La malla fomenta la circulació d'aire fred, creant un ambient més fresc i sec. Una llengüeta prima redueix el pes addicional i se senta còmodament contra la pell. En el taló existeix una trabilla per a posar-se i llevar-se la sabatilla fàcilment. Completa la part superior un sistema de tancament de cordons que bloqueja la part mitjana del peu.

Entresuela d'EVA

Una plataforma d'EVA de longitud completa resideix davall dels peus per a un amortiment lleuger i receptiu. L'EVA garanteix un amortiment durador per a mantindre't còmode en els dies de llarga distància. El Meta-Rocker en la entresuela augmenta l'eficiència de la carrera. La geometria de la entresuela Meta-Rocker està dissenyada específicament amb un diferencial sota del taló i una sola exterior esculpida per a crear un efecte com un balancí per a fomentar un cicle de marxa.

 

Sola exterior de goma

 

Dissenyada per a ser flexible i duradora, la sola de les sabatilles de running Hoka Rincon 2 s'ha construït amb un cautxú de resistència alta a l'abrasió. La goma augmenta la durabilitat i resisteix els traumes dels colps del taló. Completen la sola exterior solcs flexibles que fomenten els moviments multidireccionals.

Guia de talles

Productes relacionats