HYPERION TEMPO W

Dona Petjada neutra Amortiment mitjà Distància mitjana Ruta Drop 8 mm Competició 

HYPERION TEMPO W

150€   10% dto  135,00€

ID: #78554

Compartir:  

Descripció

Corre amb força i recupera't bé. Aquesta sabatilla per a home és lleugera i reactiva dissenyada per a mantindre la teua trepitjada perquè pugues córrer amb força i durant més temps.

Aprofita més dels teus entrenaments amb el Hyperion Tempo. La tecnologia de la sola intermèdia DNA FLAIX ofereix una sensació de lleugeresa, un excel·lent retorn de l'energia i un còmode amortiment, la qual cosa obri el camí a millors sessions d'entrenament i a noves relacions públiques.

Guia de talles

Característiques

Amortiment lleuger i amb capacitat de resposta

La nova composició de la nostra sola intermèdia DNA FLAIX inclou nitrogen injectat per a una òptima combinació de retorn d'energia i lleugeresa que s'adapten a la teua pròpia trepitjada.

Estalvi d'energia

La sabatilla Hyperion Tempo et permet córrer minimitzant la despesa d'energia i entrenant més de pressa. La combinació de DNA FLAIX dóna lleugeresa, capacitat de resposta i suau amortiment. Això permet recuperar-te millor d'un dur entrenament.

Ajust per a un millor rendiment

La zona de l'empenya de teixit elàstic està fabricada per a proporcionar la major elasticitat i transpirabilitat amb la finalitat que pugues continuar corrent amb el millor rendiment.

Productes relacionats