GHOST 12

Home Petjada neutra Amortiment mitjà Distància mitjana Ruta Drop 12 mm Entrenament Competició Black Friday 

GHOST 12

140€   30% dto  98,00€

ID: #77468

Compartir:  

Descripció

Les sabatilles Brooks Ghost 12 sempre han sigut una de les models més volgudes de la marca, ideals per a corredors neutrals que busquen una sabatilla per a córrer còmoda i fluida.

L'aspecte del Ghost 12 s'ha renovat, però manté les característiques que l'han convertit en un dels models més venuts de les últimes temporades.

Guia de talles

Característiques

Gràcies al sistema d'amortiment d'ADN BioMoGo en el antepié, i a l'ADN LOFT en la part posterior, el Ghost 12 assegura la suavitat correcta en adaptar-se dinàmicament al seu pas i dispersar els impactes en el sòl sense sacrificar la capacitat de resposta.

La part superior en malla dissenyada amb impressió 3D s'ha millorat en comparació amb la versió anterior i garanteix estructura i elasticitat, per a embolicar i donar suport a el peu en punts estratègics sense sobrecarregar el pas.

Gràcies a una acurada selecció de materials, el pes de la Brooks Ghost 12 s'ha reduït en comparació amb la versió anterior i ara només pesa 255 g.

Conducció suau i estable: no importa com caiga el seu peu, un sistema d'amortidors integrats, nostre Crash Pad segmentat, esmorteirà cada pas per a aconseguir una transició suau entre el taló i el peu.

Ajust suau i sostingut: en col·locar l'estirament i l'estructura on més el necessita, la nova malla superior pràcticament desapareix al seu peu.

Omega flex grooves optimitza la flexibilitat del antepié.

Productes relacionats