ADIZERO ADIOS 5 W

Dona Petjada neutra Distància mitjana Ruta Drop 9mm Competició Sola Continental 

ADIZERO ADIOS 5 W

150€   50% dto  75,00€


39-1/3 - Coral
ID: #78741

Compartir:  

Descripció

Sabatilla adidas adizero adios 5: lleugeresa, ajust i dinamisme

La sabatilla adidas adizero adios 5 per a dona torna amb una nova versió per a acompanyar-te en les teues sessions de running en asfalt. La seua gran lleugeresa i el seu còmode ajust et brinden un major dinamisme.

La mitja sola està dotada de la tecnologia LigthStrike que absorbeix eficaçment els impactes, t'assegura un excel·lent amortiment i un gran retorn d'energia perquè beneficies d'una propulsió explosiva durant els teus esforços. La tecnologia Boost ofereix un rebot dinàmic i durable quilòmetre rere quilòmetre.

El seu upper Celermesh afavoreix la circulació de l'aire i et proporciona una major transpirabilitat per a una major sensació de frescor. La llengüeta envolupant proveeix una òptima subjecció al peu i limita les rascades. El reforç en el taló aporta estabilitat a la trepitjada.

Gràcies a la sola dissenyada en dues parts diferents, la sabatilla adidas adizero adios 5 t'ofereix un òptim rendiment en les teues carreres. La zona de l'avantpeu reforçada amb cautxú Continental garanteix una òptima tracció i adherència en l'asfalt, fins i tot humit. La tecnologia Adiwear en el taló aporta durabilitat en zones exposades a l'abrasió. El Torsion System estabilitza la trepitjada, et brinda transicions fluides i una trepitjada més natural.

Avantatges de la sabatilla adidas adizero adios 5

Mitjasola LightStrike: amortiment lleuger, retorn d'energia i confort
Tecnologia Boost: rebot i durabilitat
Upper Celermesh: transpirabilitat
Sola Continental: tracció i adherència
AdiWear en el taló: resistència a l'abrasió
Torsion System: estabilitat i trepitjada natural
Llengüeta envolupant: subjecció i confort
Reforç en el taló: estabilitat
Drop: 9 mm
Pes*: 203 g en talla 40

Productes relacionats