POLAR VERITY SENSE

Unisex Bateria Bluetooth 

POLAR VERITY SENSE

89,9€   30% dto  62,93€

ID: #78234

Compartir:  

Descripció

Polar Verity Sense és un sensor òptic de freqüència cardíaca que et brinda la màxima llibertat de moviment i múltiples opcions per a veure i registrar els teus entrenaments. Gràcies a les connexions Bluetooth® i ANT+ i a la memòria interna, pots connectar Polar Verity Sense a aplicacions o rellotges esportius per a veure les dades del teu entrenament en temps real o guardar-los en la memòria interna per a veure'ls més tard.

Pes

Sensor 5 g, suport 3 g, braçalet i suport 12 g, clip per a ulleres de natació 2 g, carregador 4 g

Altura

‎9,6 mm

Diàmetre

‎30,0 mm

Braçalet

Grandària M-XXL, llavable a màquina

Clip per a ulleres de natació

Dissenyat per a adaptar-se a la majoria d'ulleres de natació.

Compatibilitat

Dispositius mòbils iOS amb iOS 12 o superior; dispositius mòbils Android amb capacitat Bluetooth 4.0 i Android 6 o superior. Trobaràs més informació ACÍ ‎.

Actualitzacions

A través de l'app Polar Flow

Memòria

16 MB, 600 hores d'entrenament

Duració de la bateria

Fins a 20 hores d'entrenament

Rang de transmissió

Fins a 150 m Si utilitzes Polar Verity Sense sense el braçalet, assegura'l bé contra la pell i, per a aconseguir el màxim rang de transmissió, no el separes del suport.

Connectivitat

Bluetooth Low Energy, 2 connexions simultànies. ANT+.

Impermeabilitat

Resistència a l'aigua: 50 m

Característiques

QUALSEVOL ESPORT. QUAN VULGUES. QUANTIFICAT.

TROBA EL TEU RITME I OBSERVA ELS TEUS PROGRESSOS

Si la llibertat de moviment és la teua prioritat, Polar Verity Sense és per a tu.

Només hauràs de col·locar-te el braçalet de Polar Verity Sense i posar-te a entrenar. I continuaràs tenint accés a totes les teues dades, quan tu vulgues.

CONNECTA'T I SEGUEIX EL TEU ENTRENAMENT EN TEMPS REAL.

Quan connectes el teu Polar Verity Sense al teu telèfon o rellotge esportiu, sabràs com vas a cada moment del teu entrenament i podràs ajustar la intensitat sobre la marxa quan siga necessari.

GRAVA ELS TEUS ENTRENAMENTS EN LA MEMÒRIA INTERNA

La memòria interna de Polar Verity Sense guarda les dades del teu entrenament quan vulgues deixar-te portar i escoltar el teu cos mentre entrenes.

USA-HO DE MANERA INDEPENDENT O AMB EL TEU MÒBIL

... o amb el teu rellotge esportiu, l'equip del gimnàs, la teua bicicleta estàtica, en el teu club de fitness... Amb dues connexions Bluetooth simultànies i transmissió ANT+, les possibilitats són sorprenents.

ANT+ Bluetooth

OBTINGUES TOTES LES TEUES DADES EN LA PISCINA

Polar Verity Sense registra freqüència cardíaca, ritme i distància en la piscina amb la manera natació. Es col·loca còmodament al costat de la templa amb l'innovador clip per a ulleres de natació, dissenyat per a adaptar-se a la majoria d'ulleres de natació disponibles.

COL·LOCA-HO Al BRAÇ O ON MÉS ET CONVINGA SEGONS L'ESPORT

Registra la teua freqüència cardíaca còmodament en la part inferior o superior del braç o des de la templa mentre nades, però això no és tot! Aquestes no són les teues úniques opcions.

És tan senzill com traure el sensor del braçalet i el suport i col·locar-lo on vulgues sota una peça ajustada. Només has d'assegurar-te que el sensor de freqüència cardíaca està col·locat fermament contra la pell. Així que, siga com siga el teu esport, Polar Verity Sense s'adapta al 100%.

OBSERVA COM LES TEUES DADES COBREN VIDA

Descobreix Polar Flow, l'aplicació d'entrenament definitiva que fa que totes les teues dades cobren vida. Gràcies a les eines d'anàlisis d'entrenament, un diari d'entrenament automàtic, informes de progrés i molt més, Polar Flow t'ajudarà a aconseguir tots els teus objectius d'entrenament.

SINCRONITZA LES TEUES DADES AMB ALTRES SERVEIS

Amb Polar Flow, també pots sincronitzar automàticament totes les dades d'entrenament amb altres aplicacions, com Strava o TrainingPeaks.

FUNCIONS DESTACADES

Registre del pols òptic

Polar Verity Sense registra la teua freqüència cardíaca amb el sistema de pols òptic de 6 LED d'alta qualitat de Polar.

Diverses opcions de connectivitat

Pots utilitzar Polar Verity Sense per a transferir les dades de la teua freqüència cardíaca en temps real a moltes aplicacions de fitness, pulsòmetres i rellotges intel·ligents compatibles amb Bluetooth, ciclocomputadores compatibles amb ANT+, i màquines de gimnàs compatibles amb Bluetooth i ANT+.

Memòria integrada

Polar Verity Sense inclou memòria integrada que pot emmagatzemar fins a 600 hores de dades d'entrenament. Sincronitza les teues dades amb Polar Flow per a analitzar-los.

Còmode braçalet tèxtil

El braçalet Polar Verity Sense s'ajusta perfectament al braç de manera còmoda i discreta. La banda està confeccionada amb un material tèxtil suau i es pot llavar en la llavadora. El suport del sensor és desmuntable.

Clip per a ulleres de natació

Subjecta el clip a la cinta de les teues ulleres de natació i registra còmodament la teua freqüència cardíaca. Polar Verity Sense s'ajusta per a estar en contacte amb la teua templa.

Rang de transmissió

Quan el sensor Polar Varity Sense està dins del suport, el rang de transmissió és de fins a 150 m. Sense el suport, el rang de transmissió és de fins a 40 m.

Manera sensor de freqüència cardíaca

Envia la teua freqüència cardíaca a qualsevol app, rellotge intel·ligent o equip de gimnàs compatible amb Bluetooth i ANT+, i segueix la teua freqüència cardíaca en temps real.

Manera enregistrament

Registra el teu entrenament en la memòria interna i sincronitza les dades d'entrenament més tard amb l'app Polar Flow. Obtindràs dades sobre la teua freqüència cardíaca, la duració de l'entrenament, les zones de freqüència cardíaca, Training Benefit i les calories cremades.

Manera natació

Col·loca Polar Verity Sense en el clip per a ulleres de natació contra la templa per a registrar les dades de la teua sessió en la piscina. Obtindràs dades de la teua freqüència cardíaca, ritme i distància.

ALTRES FUNCIONS

Microprogramari actualitzable

Polar Verity Sense continua millorant gràcies a les actualitzacions de programari sense fils.

Bateria de llarga duració

Amb Polar Verity Sense aconsegueixes fins a 20 hores d'entrenament amb una sola càrrega. Pots carregar la bateria fàcilment amb l'adaptador USB per a Polar Verity Sense (inclòs).

Impermeabilitat

Polar Verity Sense és resistent a l'aigua: fins a 50 metres.

USA LES DADES EN TEMPS REAL DE POLAR VERITY SENSE PER A LES TEUES PRÒPIES APLICACIONS

Fica't en el teu paper de geni informàtic i posa't a programar! Oferim un kit de desenvolupament de programari per a programar les teues pròpies aplicacions usant les dades en temps real de Polar Verity Sense.

Aquestes són algunes apps que pots crear amb les dades de Polar Verity Sense:

Jocs

Apps de fitness

Apps esportives

Productes relacionats