POLAR IGNITE 2

Unisex Bateria Bluetooth 

POLAR IGNITE 2

229,9€   30% dto  160,93€

El Fitness Watch Polar Ignite 2 és elegant, senzill i intel·ligent. Obtingues indicacions personalitzades d'entrenament, recuperació i somni en un rellotge amb un bonic disseny que no voldràs llevar-te en tot el dia.


S/L - Champagne/Gold
ID: #78437

Compartir:  

Descripció

ESTIL I PERSONALITAT  

Inunda la teua vida de color amb el Ignite 2! Tria entre una gran varietat de colors i accessoris per a transmetre la teua personalitat. Canvia l'esfera del rellotge perquè s'adapte al teu estat d'ànim i assega't a gust en qualsevol situació.

AUGMENTA LA TEUA FORÇA, MILLORA LA TEUA SALUT

Mantingues la motivació i polvoritza les teues marques. Amb les indicacions personalitzades d'entrenament, recuperació i somni, podràs entendre millor el teu cos i crear hàbits saludables.

TECNOLOGIA QUE ET PORTA AL MÉS ALT 

Porta un estil de vida que et faça sentir bé gràcies al nostre registre de manera física, somni i recuperació. Amb les funcions addicionals, com els controls de música, la previsió meteorològica i les notificacions, tindràs tot el necessari per a desenvolupar la teua força.

Característiques

REGISTRA LA TEUA FREQÜÈNCIA CARDÍACA AMB POLAR IGNITE 2

Les necessitats de controlar la freqüència cardíaca varien d'un esport a un altre. Polar Ignite 2 t'ofereix diferents solucions de control de la freqüència cardíaca perquè pugues triar el mètode més adequat segons el teu esport i la teua forma física.

LA NIT ET PREPARA PER Al DIA

Nightly Recharge™ és la funció que mesura la recuperació nocturna i et mostra com es recupera el teu cos de les activitats i l'estrés diaris. T'ajuda a prendre les decisions adequades en el teu dia a dia per a millorar el teu benestar general i aconseguir les teues metes d'entrenament.

ENTRENAMENTS PERSONALITZATS AMB LA GUIA D'ENTRENAMENT FITSPARK™

No acabes de decidir-te per una mena d'entrenament? La guia d'entrenament FitSpark™ ofereix plans d'entrenament preparats en funció de la teua recuperació, disposició i historial d'entrenament.

PLANS D'ENTRENAMENT DIARIS

FitSpark t'ofereix diferents tipus d'entrenament perquè tries el que preferisques cada dia. Les sessions estan disponibles en el teu dispositiu.

ENTRENAMENT, MILLOR SENSE ESGOTAMENT

Els entrenaments FitSpark estan optimitzats en funció del teu nivell de recuperació, disposició i historial d'entrenament.

GUIA D'ENTRENAMENT EN TEMPS REAL

El teu rellotge et guia en cada sessió perquè pugues centrar-te en la millor part: el plaer d'entrenar.

FitSpark t'ofereix una experiència versàtil en introduir diferents tipus d'entrenament: cardio, força i complementari.

MÚSICA PER Als SENTITS

Controls de música

MANTENTE CONNECTAT

Notificacions de mòbil

AFIG UN TOC DE COLOR

Personalitza el teu rellotge amb diferents corretges i esferes

Dóna-li un toc modern al teu estil amb una corretja intercanviable per a la teua polsera esportiva amb GPS Polar Ignite. Tria entre una corretja negra clàssica, una elegant corretja blanca, una cridanera corretja groga o una vibrant corretja taronja.

Grandàries:

‎S: circumferència de la nina 130-185 mm

M/L: circumferència de la nina 155-210 mm

Productes relacionats