NIX SHORTS PRO W

Pantaló curt Dona Termoregulador Running 

NIX SHORTS PRO W

75,9€   50% dto  37,95€

ID: #79151

Compartir:  

Descripció

Descobreix les malles que t'acompanyaren tant en els teus entrenaments com en les teues competicions. Els Shorts Nix pro amb ergonomia i tallatge femení compten amb un teixit micro-perforat en l'exterior que aporta a l'esportista una gran lleugeresa i transpirabilitat. Fabricat sense costures en el seu perímetre per a evitar l'aparició de rascades. A més, té una cintureta +A, més baixa en la part davantera que evita la pressió en el teu abdomen proporcionant una major subjecció i durabilitat en el seu ajust.

En el seu interior, té un boxer confeccionat amb un teixit ultratranspirable que garanteix una sensació d'higiene i confort sense límits. I, en la part posterior compta amb una butxaca central per a poder guardar les teues pertinences com a claus, gels o dispositius electrònics amb total seguretat.

Característiques

Fabricada amb la tecnologia IDT Neo Recycled, termoregulació tèxtil avançada més sostenible. Aquesta versió implementa polièster que s'obté de residus industrials de la cadena tèxtil i envasos PET seleccionats.

A més, en el IDT Neo Recycled el filat de bambú carbonitzat, la base del qual compta amb el filat de polièster reciclat, que es combina amb un polièster de secció transversal amb cinc canals i superfície tres vegades major que el polièster convencional.

Termoregulació a mesura, expandeix més humitat i s'asseca més ràpid.
Tacte més natural i suau. Gràcies al tramat en el teixit en forma de ziga-zaga que confereix a la peça major elasticitat i esponjositat.
Doble barrera contra l'olor. El filat ionitzat de bambú i la reixeta de plata actuen conjuntament evitant la proliferació de bacteris que causen la mala olor.
Factor de protecció, presenten factor de protecció ultraviolada UPF 50+.
És una peça antibacteriana, elaborada amb la tecnologia SILVER BASE, que consisteix en una reixeta que actua com a estructura central, desenvolupada amb un filat ionitzat de plata altament antibacterià. Quan es practica esport, se sua; a causa de la calor i la humitat corporal, els bacteris creixen i sorgeixen les males olors. Malgrat les rentades, els bacteris es queden a l'interior de les peces donant la sensació de la mala olor, aquesta reixeta erradica les males olors.

Productes relacionats