ERGO W

Dona Malles pirata Termoregulador 

ERGO W

49,9€   50% dto  24,95€


XS - Fuchsia
ID: #77609

Compartir:  

Descripció

És una malla trail de dona, amb tall pirata per davall del genoll. Compta amb dues butxaques laterals amb tancament elàstic arrufat i un darrere centrat tancat amb velcro. Àmplia cinturilla elàstica millorada amb cinta per a optimitzar la seua adaptabilitat a cada usuari.

Les peces de la gamma iDT Cool per a exterior, dirigides a esport més exigents i subjectes a més frecs o agressions, presenten una poliamida especial de doble grossària per a una major densitat i protecció.

La seua estructura desenvolupada amb la tecnologia iDT, basada en multifilaments de bamboo charcoal, millora la transpirabilitat i erradica l'olor per la seua doble barrera antibacteriana. L'aportació d'aquest filat és major en la cara interna de les zones exposades a una major sudoració.

Les fibres multicanal actuen evacuant la suor a l'exterior i les fibres de carbonitzat de bambú combaten els bacteris causants de la mala olor i potencien l'efecte termoregulador. Amb aquesta mena de peces, et transmeten una sensació de llibertat.

Guia de talles

Cómo medir

CAPA INTERIOR /  CAPA EXTERIOR / ULTRALIGHT  /MONO/ MUJER

 SML
ALTURA (cm) 150-159 160-168 169-177
CIRCUNFERENCIA DE PECHO (cm) 75-90 80-95 85-100

Productes relacionats