X-LIGHT

X-LIGHT

59,55€   50% dto  29,78€

Ulleres de Running, Solars CAT 1, 2 o 3 i Ultralleugeres amb Airflow


Única - BlancoBrillo/LightBlueRev
ID: #77891

Compartir:  

Descripció

Les ulleres X-Light EASSUN són molt lleugeres i estan forjades per un únic cristall solar repel·lent a l'aigua, el qual és de categoria 1, 2 o 3, en funció del model. El seu disseny permet la tecnologia AirFlow®, és a dir, la lent és antivaho, per la qual cosa té una resistència elevada al empañamiento. Ideal per a running, ja que són ultralleugeres i flexibles, aportant una comoditat insuperable. 

Ulleres solars CAT 1-2-3 ultralleugeres amb tecnologia AirFlow® per a running

Les X-Light estan elaborades amb una única lent solar. En funció del model, el cristall pot ser de categoria 1, 2 o 3.

El disseny triat propícia una lleugeresa extrema i, al seu torn, impossibilita la creació de baf a l'interior de la lent.

Per consegüent, aquest producte s'ajusta completament a les exigències del running.

Model ultralleuger de màxima comoditat

Aquestes ulleres són les segones més lleugeres de EASSUN® per darrere de les X-Light Sport, ja que el seu pes net és de, solament, 16 grams.

Aquesta característica es deu al disseny tan personalitzat que busca adaptar-se exclusivament a les exigències del running.

Aquest fet et proporciona un major benestar, el qual és bàsic a l'hora de dur a terme el teu entrenament de manera òptima.

Tecnologia AirFlow®

Aquesta capacitat és atractiva, perquè, al llarg d'una activitat física determinada, la suor entela diverses vegades els cristalls de les ulleres.

Enfront d'aquesta situació, el disseny de les X-Light permet que la lent s'airege constantment i, de manera simultània, resguarda els teus ulls.

Així mateix, aquesta ventilació incessant possibilita que siga antivaho, per la qual cosa obstrueix el empañamiento en la part interna del cristall.

Les X-Light es componen d'un cristall solar, antivaho i repel·lent a l'aigua, i un spoiler o muntura.

El policarbonat (lent) i el Grilamid® (spoiler o muntura) són els materials emprats per a la confecció del producte.

Com s'ha vist anteriorment, aquestes ulleres són molt lleugeres, perquè el seu pes net és de només 16 grams.

Ulleres solars CAT 1, 2 o 3

Els cristalls solars es divideixen en diferents apartats, des del 0 fins al 4. Aquesta segmentació es produeix en funció del percentatge d'absorció lumínica visible de cada lent. Depenent del model X-Light seleccionat, la categorització del cristall pot ser de 1, 2 o 3.

En aquest sentit, les lents de CAT 1 utilitzen un tint clar i la seua funció és per a moments en els quals hi ha nivells lleus de llum solar. Així mateix, les de CAT 2 són capaces d'absorbir entre el 57% i el 81% de llum, de manera que la seua utilitat és recomanable quan els nivells siguen intermedis. Finalment, les de CAT 3 tenen una capacitat superior, afavorint la regulació de la lluminositat en entorns on és extrema la presència del sol. Per tant, tria en funció de la qual s'ajusta més a les teues necessitats.

Ulleres flexibles amb una òptima comoditat

Aquest model està fabricat de manera que el producte és flexible, en comparació amb uns altres del mercat. Aquesta característica contribueix, considerablement, a la possibilitat d'aconseguir un confort incomparable.

Models variats sobre la base dels teus gustos estilístics

L'heterogeneïtat aportada per EASSUN® en aquest disseny és molt àmplia. Aquesta varietat esmentada facilita que trobes el producte adequat en funció del teu estil, perquè els models estan confeccionats des de colors alegres, que transmeten molta energia i força, fins uns altres més discrets, els quals destaquen per la seua inqüestionable elegància. Així mateix, aquestes ulleres tenen com a principal objectiu aportar una comoditat superlativa, gràcies a que són flexibles i molt lleugeres. No t'ho penses dues vegades i gaudeix de la mà de les X-Light.

Productes relacionats