REVOLUTIV VEST 12L

Unisex 

REVOLUTIV VEST 12L

199,95€   10% dto  179,96€

12 LITRES

ID: #77140

Compartir:  

Descripció

La gamma Revolutiv és sinònim de màxim rendiment amb les solucions més noves portades a l'extrem. Revolutiv és disrupció, novetat, originalitat i distinció, el major desafiament per a RaidLight.

La versió de dotze litres està composta per dues parts diferenciades però perfectament integrades: una part fixa per a material que no necessitarem en carrera o en poques ocasions, i una part amovible que podem portar indistintament davant o darrere i modificar la seua posició en marxa gràcies al seu enginyós sistema d'acoble, la qual cosa permet accedir a la càrrega sobre la marxa, sense detindre'ns i amb total disponibilitat a bona part de la càrrega sense portar incòmodes i sobredimensionades butxaques davanteres. Està ideada especialment per a ultres on requerim, jaqueta, menjar, sals, cambra, telèfon, guants, crema solar, maneguets o el que necessitem però sense voler perdre temps a accedir a aqueix material.

El seu original sistema d'ajust lateral mitjançant tancaments micromètrics Freelock® són la forma més àgil i ràpida d'ajustar el jupetí a la roba que portes posada, la càrrega de la motxilla o les necessitats del moment. Ho acompanyen ajustos pectorals elàstics, butxaques per a disposar de tot el material a mà, portabastones i tot en pesos de rècord per a un major rendiment.

Admet tots els sistemes d'hidratació del mercat i inclou dos soft flask de 600 ml.

Guia de talles

Talles recomanades (mesures de pit en cm): S (68-88) / M (75-100) / L (90-120).

Característiques

Característiques principals:

Panells en contacte amb la pell altament transpirables. Materials elàstics per a mínims moviments i màxima compacidad de la càrrega. Inclou dos soft flask de 600 ml. Talles recomanades (mesures de pit en cm): S (68-88) / M (75-100) / L (90-120).

Butxaques:

Jupetí de dues peces, una de sis (amovible) i una altra de cinc litres (fixa). La butxaca superior permet moure's avance i arrere per a accedir a la càrrega o repartir el pes, es pot fer en marxa i veloçment. Huit butxaques en total.

Sistema d'hidratació:

Dues butxaques davanteres compatibles amb soft flasks o bidons semirrígidos.

Sistema d'ajust:

Arnés elaborat en políester monofilamento hidrofòbic per a crear un perfecte ajust en el teu cos. Ajust mitjançant dos tancaments micromètrics Freelock®. Dues cintes pectorals elàstiques.

Productes relacionats