CHALECO RESPONSIV 3L + 2 EAZYFLASKS 350

Home 

CHALECO RESPONSIV 3L + 2 EAZYFLASKS 350

129,95€   50% dto  64,98€

3 LITRES


S/M - Grey/Electricblue
ID: #76470

Compartir:  

Descripció

La motxilla-jupetí Responsiv 3L és la versió mini de la família Responsiv, amb totes les característiques i tecnologies disponibles, un disseny completament minimalista per a portar el material requerit en entrenaments i competicions i tot en un pes ultralleuger.

Feta amb tota l'atenció al detall, la motxilla-jupetí Responsiv 3L és ultralleugera, de reduïdes dimensions per a les teues eixides curtes i mitjanes i amb la màxima tecnologia disponible en el mercat: cort per làser, doble ajust micromètric lateral, etc.

Guia de talles

XS

S/M

L/XL

Característiques

Característiques principals:

Cort per làser, costures planes i resistents.; Material transpirable i lleuger.; Extremadament lleugera.; 'Fit' cenyit i ajust micromètric únic.; Materials antidesgarro.

Una butxaca principal darrere per a la càrrega principal que permet portar bossa d'hidratació, i un subbolsillo amb cremallera. ; Quatre butxaques frontals, dues d'ells per a hidratació (soft o bidó semirrígido), altres dos frontals-laterals de gran capacitat.

Pot emprar-se amb tots els sistemes d'hidratació, davant o darrere.; Dissenyada per a soft flasks, permet usar-se també amb bidó semirígido, amb i sense pipeta.; Compatible amb biones R-Go ergonòmics.; Permet bossa d'hidratació de fins a 2,5 litres

Doble tancament frontal en forma de V amb tancaments de perfil baix.; Cintes elàstiques i planes.; Doble ajust lateral micromètric per cordó enrotllat, ajust fi, a mà i sobre la marxa (incluímos clau per si necessita fer-se manteniment).

Xiulet incorporat.

Possibilitat de portar els bastons en dues posicions, davant en horitzontal, darrere en vertical.; Inclou dos EazyFlasks lliures de BPA.; Material antidesgarro.; Esquena en reixeta 3D oberta.

Composició:

Teixit principal: 100% polièster.; Butxaques: 75% polièster, 25% elastano.

Manteniment:

No guardar humida, llavar amb freqüència.; Suor i brutícia danyen els tèxtils i redueixen la seua vida útil.; Llavar a mà, amb aigua tèbia, sabó neutre.; No centrifugar, assecar a l'ombra i preferiblement a l'aire.; Si la laves a màquina, amb cicle suau.

Productes relacionats