RACE VEST 5L

Unisex Inclou bidons 

RACE VEST 5L

125€

5 LITRES DE VOLUM

ID: #79184

Compartir:  

Descripció

Funcionalitat, disseny i ajustament: la nostra armilla negra ho té tot.

És igual per on corregues, ves-hi preparat i somia en gran.

Una armilla per a l’alt rendiment amb un nivell de confort superior i dos flasks incorporats. Desenvolupada amb la col·laboració de molts corredors i dissenyada per a qualsevol cursa, terreny o condicions. A més del disseny lleuger i aerodinàmic, la motxilla disposa de moltes butxaques perquè només hages de concentrar-te en el teu camí. Sense deixar-hi empremta.

''Aquesta motxilla ho té tot, i més! S’ajusta a la perfecció i les butxaques són genials, sobretot la impermeable per guardar-hi una muda seca. És ideal.''
– Emelie Forsberg

Característiques

Rebot i moviment mínims
Els atletes amb qui hem treballat ho tenien clar: que no rebote ni irrite! I així ho hem fet. La nostra armilla és aerodinàmica, còmoda, s’ajusta bé i és duradora, així que és ideal per a qualsevol distància inclús pels camins més tècnics.

Màxima funcionalitat
La nostra armilla ho té tot: 2 butxaques reforçades per a bidons de 500 ml; una innovadora butxaca posterior impermeable pels objectes de valor o per guardar-hi la roba eixuta; una gran butxaca davantera; una butxaca xicoteta oberta amb un xiulet; un senzill sistema d’ajustament amb cordills, i una fixació per portar-hi els bastons. Així que prepara’t per seguir els teus somnis fins allà on et porten.

Pes amb bidons 240gr

TALLATGE

S/M

L/XL

Pit/pechco (cm)

84-94

94-104

Productes relacionats