MASCARILLA FAZ

Unisex 

MASCARILLA FAZ

14,5€   10% dto  13,05€

MASCARETA PROTECTORA REUTILITZABLE, 135 RENTATS

ID: #77800

Compartir:  

Descripció

Aquesta màscara protectora està elaborada amb teixit elàstic, no irrita la pell, manté l'equilibri d'humitat. A més és reutilitzable, es pot rentar i esterilitzar. Està elaborada amb un teixit antibacterià i antifúngic. És una peça terapèutica, transpirable i amb gran adaptabilitat.

Evita que la persona que porta la màscara Lurbel Faç puga contagiar al seu entorn més pròxim (de 1-2 metres), ja que el seu teixit recull les microgotas que desprenem en exhalar, parlar, tossir o esternudar. Per tant, protegeix de dins cap a fora, però no mostra el mateix aïllament per a les micropartículas existents en l'ambient (per no realitzar un segellament hermètic en la nostra cara).

La màscara Lurbel FAZ, desenvolupada amb teixit Regenactiv, ha demostrat que el seu teixit compta amb una eficàcia de la filtració bacteriana (BFE) ≥ 95% (segons la norma EN 14683:2019+AC:2019), la qual cosa situa aquesta màscara en el rang equiparable de la normativa de classificació de màscara quirúrgica Tipus I i avala el seu ús com a eina per a reduir el risc de propagació del virus.

La màscara protectora Faz de Lurbel està elaborada amb la nova Tecnologia Regenactiv (tèxtil patentat) basada en la intersecció de dos fils teixits entre si. Un filat principal, natural i biodegradable, de viscosa absorbent amb partícules de quitina entrellaçat amb un segon filat de poliamida ionitzada amb plata sobre fil de elastano.

Aquesta nova i exclusiva combinació, en contacte amb la pell, ajuda a mantindre la integritat de la barrera cutània, conservant el seu estat fisiològic natural i afavorint la seua recuperació davant agressions externes.

Característiques

BENEFICIS EN LA CURA DE LA PELL.

Acció reepitelitzant i regeneradora de l'epidermis.

Efecte antiflamatori i calmant.

Efecte cicatritzant de xicotetes lesions, així com de microferides.

Acció antimicrobiana duradora prevenint així el sobrecalfament de fongs i bacteris.

CARACTERÍSTIQUES:

Eficàcia de la filtració bacteriana igual/superior 95%, segons norma EN 14683:2019.

Accelera el procés de recuperació de la pell.

Reutilitzable.

Redueix i evita la irritació dèrmica.

Acció antifúngica i antibacteriana (característiques testades en més de 135 rentades)

Control de l'excés d'humitat.

Màxim confort i adaptabilitat.

Teixit suau i agradable al tacte.

CONSIDERACIONS D'ÚS:

Població general: L'ús de la màscara FAÇ redueix i evita la propagació del virus, ja que el seu teixit recull les microgotas que desprenem en exhalar, parlar, tossir o esternudar. Per tant, protegeix de dins cap a fora.

Ús professional (sanitaris, cossos i forces de seguretat de l'estat, etc…). Ús complementari a altres equips de protecció individual (EPIs): Evita el contacte directe de màscares o diferents tipus de protecció, prevenint lesions i alteracions cutànies. A més, recupera la pell en cas de pèrdua d'integritat cutània.

Abans de la seua utilització: Llava't les mans amb aigua i sabó o gel hidroalcohòlic.

Manera de col·locació: Col·loca't la màscara evitant el contacte amb la part central. Ajusta la banda per davall de les orelles i la part central per davall dels ulls i barbeta, cobrint totalment nas i boca. Evita tocar-te la màscara durant el seu ús.

Després de cada ús: Llava't les mans amb aigua i sabó o gel hidroalcohólico abans de manipular-la. Retira't la màscara per darrere sense tocar la part central. Lava la màscara a una temperatura màxima de 60 °C a mà o màquina. Llava't de nou les mans amb aigua i sabó o gel hidroalcohólico. Es pot esterilitzar en autoclau vapor pressió a 121 °C.

LURBEL RECOMANA:

Llavar-se les mans sovint amb aigua i sabó o gel hidroalcohólico.

Mantindre la distància de seguretat entre altres persones mínima de 1’5 a 2 m.

En cas de no portar protecció, cobrir-se el nas i boca amb el colze o un mocador d'un sol ús en tossir o esternudar.

Evitar tocar-se els ulls, nas i boca ja que les mans faciliten la transmissió de malalties i virus.

MANTENIMENT DE LA PEÇA:

Rentar a 60 °C com a màxim.

No usar cap mena de blanquejador, ni suavitzants.

No usar assecadora. Assecat a l'aire lliure a l'ombra.

No planxar i no rentar en sec.

Productes relacionats