RACE SHORTS W

Pantaló curt Dona Trail Running 

RACE SHORTS W

100€

ID: #79399

Compartir:  

Descripció

Corre ràpid, entrena fort, somia en gran.
Uns pantalons negres de disseny ajustat i dues capes que estan fets per córrer.

Tant si estàs competint pel primer lloc en una cursa de 100 milles com si estàs al mig la teua sessió d’entrenament, els pantalons mai poden ser un obstacle.

Per això, juntament amb els millors atletes del món hem desenvolupat uns pantalons lleugers que representen el nostre compromís amb la natura. Perquè moure’ns sense deixar empremta és l’única manera d’avançar.

''A més de ser molt còmodes i lleugers, aquests pantalons tenen un sistema intel·ligent de butxaques àmplies i elàstiques que fa que siguen molt segures. A més, tenen un suport per portar els bastons a la part de darrere. M’encanten!''
– Emelie Forsberg

Característiques

Un confort excepcional
Uns pantalons molt lleugers, de tall cenyit i cintura alta. Amb un forro interior de suport i un tall lateral dissenyat perquè et mogues de forma natural a la muntanya. Aquests pantalons estan fets per portar-te lluny. Tant és si el terreny es complica, no deixes que res s’interpose en el teu camí.

Polivalents. Pràctics. Màgics.
Butxaques al davant i darrere, costures planes, camals curts… Des del primer moment que te’ls proves sabràs que aquests pantalons els han dissenyat persones que coneixen les necessitats de tots els corredors.

Productes relacionats