TRAIL RAIN JACKET

Jaquetes Mànigues llargues Impermeables Tallavents Home Trail Running Senderisme 

TRAIL RAIN JACKET

220€   10% dto  198,00€

20.000 / 20.000 IMPERMEABILITAT / TRANSPIRABILITAT

ID: #79713

Compartir:  

Descripció

Descobreix la protecció definitiva contra la intempèrie amb la jaqueta impermeable de trail de NNormal, dissenyada per als corredors de trail que busquen una protecció de primer nivell sense perdre comoditat. Experimenta la fusió de la tecnologia d’avantguarda i un disseny sostenible.

Teixit avançat PERTEX® SHIELD REVOLVE: Aquest teixit d’alt rendiment estableix un nou estàndard en impermeabilitat amb una impressionant columna d’aigua de 20 000 mm, la qual cosa garanteix que et mantinguis sec en els xàfecs més torrencials.

Transpirabilitat: Amb un índex de transpirabilitat de 20 000 g, aquesta jaqueta proporciona una gestió òptima de la humitat, mantenint-te còmode i sec des de dins cap a fora durant les curses intenses.

Respectuosa amb el medi ambient i duradora: Compromesa amb la responsabilitat mediambiental, la nostra jaqueta no conté PFC i inclou un acabat hidròfug durador (DWR), que ofereix una protecció duradora i redueix l’impacte ecològic.


Disseny optimitzat per al trail: Confeccionada per al trail i dissenyada perquè es pugui desmuntar, el tall i les característiques de la jaqueta estan dissenyats per maximitzar la mobilitat i la comoditat, la qual cosa et permet abordar terrenys desafiants amb facilitat i seguretat. Tots els ajustaments de la jaqueta són elàstics i tenen la menor quantitat de components addicionals. Els ajustaments estan formats per cordons elàstics que passen a través de talls fets amb làser, la qual cosa limita l’addició de components i, per tant, és més fàcil de desmuntar al final de la vida útil.

La jaqueta impermeable de trail de NNormal és més que una barrera contra el clima. És una aliada dissenyada per potenciar les teves aventures de trail running.

Característiques

PERTEX® SHIELD REVOLVESi tens cura de les teves sabates, els teus peus arribaran molt lluny.

Productes relacionats