POLAR VANTAGE M2

Unisex Bateria Bluetooth 

POLAR VANTAGE M2

299,9€   5% dto  284,91€

RELLOTGE GPS MULTIESPORT AMB FUNCIONS INTEL·LIGENTS

ID: #78365

Compartir:  

Descripció

El rellotge multiesport amb GPS Polar Vantage M2 t'ofereix una fantàstica combinació de rendiment, funcionalitat i actitud d'atleta. Et proporciona consells i dades per a fer-te més fort, a més de funcions smartwatch per a mantindre't sempre connectat. Polar Vantage M2 és el teu company més versàtil i t'ajudarà a polvoritzar els teus rècords.

Descobreix a l'atleta que portes dins amb la gran varietat de funcions que t'ofereix el Polar Vantage M2. Visualitza el rendiment del teu cos i rep guies personalitzades per a aconseguir les teues metes actuals i i futures: t'acompanyem en tot moment.

UNA FORMA SENZILLA D'ENTRENAR I RECUPERAR-TE

Entrena de manera intel·ligent i millora el teu rendiment en temps real amb dades sobre el teu estat actual i la teua predisposició. El Polar Vantage M2 registra automàticament les teues hores de somni i la teua recuperació perquè sàpies quan pots portar el teu cos al límit sense lesionar-te.

TECNOLOGIA INTEL·LIGENT I ACTITUD ESPORTIVA

La precisió i l'exactitud són fonamentals per a seguir els teus progressos. L'avançada tecnologia del Polar Vantage M2 s'encarrega d'això, perquè tu només et centres en complir els teus objectius. Gràcies a les funcions smartwatch, com els controls de música, la informació meteorològica i les notificacions, mai perdràs el ritme.

Característiques

REGISTRA LA TEUA FREQÜÈNCIA CARDÍACA AMB POLAR VANTAGE M2

Les necessitats de controlar la freqüència cardíaca varien d'un esport a un altre. Polar Vantage M2 t'ofereix diferents solucions de control de la freqüència cardíaca perquè pugues triar el mètode més adequat segons el teu esport i les teues condicions.

PRECISIÓ PRIME™

Polar Vantage M2 utilitza la tecnologia de sensors Polar Precision Prime™ per a registrar la freqüència cardíaca en la nina. Aquesta innovació combina el mesurament òptic de la freqüència cardíaca amb la tecnologia de sensors per a descartar qualsevol interferència de moviment que puga alterar el senyal de freqüència cardíaca i provocar lectures imprecises.

SENSOR DE FREQÜÈNCIA CARDÍACA POLAR H10

Si busques una precisió immillorable, vincula el teu Polar Vantage M2 amb el sensor de freqüència cardíaca Polar H10, l'estàndard de referència per al registre de les teues pulsacions. El sensor de freqüència cardíaca Polar H10 i la banda pectoral Polar Pro són la combinació perfecta per a l'entrenament per intervals, esports de raqueta o qualsevol altre esport que implique molt moviment amb els braços.

Pots comprar el sensor de freqüència cardíaca Polar H10 per separat.

SENSOR ÒPTIC DE FREQÜÈNCIA CARDÍACA POLAR VERITY SENSE

Polar Verity Sense és un sensor òptic de freqüència cardíaca que pots portar al braç o en l'avantbraç. És una alternativa fantàstica si no pots portar un rellotge en la nina mentre practiques esport o si la banda pectoral no et resulta còmoda. Polar Verity Sense ve amb un còmode braçalet tèxtil i és fàcil de posar i llevar.

Polar Verity Sense també és el millor amic dels nadadors: inclou un clip per a fixar el sensor a les ulleres de natació i una memòria interna que et permet guardar les sessions en la piscina i carregar-les a Polar Flow més tard.

Polar Verity Sense es ven per separat.

LA NIT ET PREPARA PER Al DIA

Nightly Recharge™ és la funció que mesura la recuperació nocturna i et mostra com es recupera el teu cos de les activitats i l'estrés diaris. T'ajuda a prendre les decisions adequades en el teu dia a dia per a millorar el teu benestar general i aconseguir les teues metes d'entrenament.

L'única cosa que has de fer és posar-te el teu Polar Vantage M2 durant la nit: el mesurament nocturn és completament automàtica.

ESBRINA QUANT T'HAS RECUPERAT

Recuperar-te de l'estrés general exerceix un paper molt important en l'evolució del teu rendiment, el funcionament òptim del cos durant el dia, el benestar i la salut. Nightly Recharge et mostra com es recupera el teu cos de l'esforç de l'entrenament i altres activitats diàries.

ENTRENA DE MANERA ÒPTIMA

Amb Nightly Recharge sabràs si el teu cos està llest per a anar per totes o si és millor que te'l prengues amb calma.

EQUILIBRA LA TEUA VIDA

Nightly Recharge™ t'ajuda a traure-li tot el partit al teu dia, siguen quals siguen els teus nivells d'energia. L'app Polar Flow t'ofereix indicacions per a ajudar-te a entrenar, dormir millor i regular els teus nivells d'energia durant el dia.

ENTRENAMENTS PERSONALITZATS AMB LA GUIA D'ENTRENAMENT FITSPARK™

No acabes de decidir-te per una mena d'entrenament? La guia d'entrenament FitSpark™ ofereix plans d'entrenament guiats en funció de la teua recuperació, disposició i historial d'entrenament.

PLANS D'ENTRENAMENT DIARIS

FitSpark t'ofereix diferents tipus d'entrenament perquè tries el que preferisques cada dia. Els exercicis estan disponibles en el teu dispositiu.

ENTRENAMENT, MILLOR SENSE ESGOTAMENT

Els entrenaments FitSpark estan optimitzats en funció del teu nivell de recuperació, disposició i historial d'entrenament.

GUIA D'ENTRENAMENT EN TEMPS REAL

El teu rellotge et guia en cada sessió perquè pugues centrar-te en la millor part: el plaer d'entrenar.

FitSpark t'ofereix una experiència versàtil en introduir diferents tipus d'entrenament: cardio, força i complementari.

DESCOBREIX COM ENTRENES AMB TRAINING LLOEU PRO™

Quan entrenes, els diferents sistemes del teu cos treballen. Amb Polar Vantage M2 tindràs una visió integral de com les teues sessions d'entrenament forcen els diferents sistemes del teu cos i com afecten el teu rendiment.

CÀRREGA CARDIOVASCULAR

El valor de la Càrrega cardiovascular t'indica l'esforç que la teua sessió d'entrenament suposa per al teu sistema cardiovascular. Es calcula després de cada entrenament a partir de les dades de la teua freqüència cardíaca.

La teua Càrrega cardiovascular es calcula amb el mètode d'increment de la freqüència cardíaca (TRIMP), un mètode comunament acceptat per a quantificar la càrrega d'entrenament.

CÀRREGA PERCEBUDA

La càrrega percebuda és un valor que té en compte la teua sensació subjectiva de l'exigent que ha sigut la teua sessió d'entrenament.

La clau per a trobar l'equilibri entre l'entrenament i el descans és aprendre a escoltar el teu cos i a combinar les teues sensacions subjectives amb les dades que obtens del teu Polar Vantage M2. Això és una cosa que els atletes aprenen a base de pràctica, i les teues dades d'entrenament t'ajudaran a aprendre a conéixer millor el teu cos.

La teua càrrega percebuda es quantifica amb la Taxa d'Esforç Percebut (RPE, per les seues sigles en anglés), un mètode científicament acceptat per a quantificar la càrrega d'entrenament. Els nivells de càrrega percebuda indiquen la duresa de la sessió en comparació amb la mitjana de les teues sessions dels últims 90 dies.

ESFORÇ I TOLERÀNCIA

A més de la càrrega d'entrenament de les sessions d'entrenament individuals, pots veure com evoluciona la càrrega cardiovascular amb el temps: la relació entre l'esforç i la tolerància.

L'esforç mostra quant t'has esforçat últimament en els entrenaments. Indica la teua mitjana de càrrega diària dels últims 7 dies.

La tolerància descriu la teua preparació per a suportar l'entrenament cardiovascular. Indica la teua mitjana de càrrega diària dels últims 28 dies. Per a millorar la teua tolerància per a l'entrenament cardiovascular, incrementa lentament el teu entrenament durant un període de temps més llarg.

El teu estat de càrrega cardiovascular analitza com es compara l'esforç amb la teua tolerància i calcula com afecta l'entrenament al teu cos.

UN PLA DE RUNNING GRATUÏT QUE S'ADAPTA A LA TEUA EVOLUCIÓ

Amb el programa de running de Polar, entrenar per a una carrera és més senzill que mai. L'única cosa que has de fer és triar una distància i fixar la data, i Polar Flow crearà un pla d'entrenament personalitzat i adaptat segons els teus resultats. El teu pla s'adapta a tu segons vages progressant.

UN ENTRENADOR DE RUNNING EN EL TEU RELLOTGE

Pots accedir a cada sessió còmodament en el teu Polar Vantage M2. El teu rellotge et guiarà en cada entrenament i t'avisarà si has d'afluixar el ritme o estrényer una mica més.

EVITA LES LESIONS AMB ELS EXERCICIS COMPLEMENTARIS

El teu programa d'entrenament inclou sessions de força, core i mobilitat perquè arribes en plena forma al dia de la carrera. Pots fer els exercicis còmodament a casa gràcies als vídeos de guia de cada sessió d'entrenament.

PUJA EL VOLUM. AUGMENTA LA CONCENTRACIÓ.

Controls de música

PREPARA'T PER A LLUITAR CONTRA ELS ELEMENTS

Previsió meteorològica

APRÉN A MANTINDRE ELS NIVELLS D'ENERGIA AMB L'ASSISTENT INTEL·LIGENT D'AVITUALLAMENT FUELWISE™.

Quan realitzes sessions d'entrenament o carreres llargues, resulta essencial mantindre els nivells d'energia i hidratació adequats. L'assistent intel·ligent d'avituallament FuelWise™ t'ajuda a trobar la millor manera de reposar forces durant les sessions llargues d'entrenament, perquè pugues continuar donant el millor de tu.

NO ARRIBES Al LÍMIT

Sols oblidar-te de reposar forces? L'assistent intel·ligent d'avituallament t'indica quan has de reposar forces i t'ajuda a mantindre els nivells d'energia adequats durant la sessió.

SABRÀS QUANT NECESSITARÀS

FuelWise t'ofereix una estimació de quants carbohidrats necessitaràs consumir durant la teua sessió, i per tant, sabràs la quantitat d'aliment que hauràs de portar amb tu.

TROBA LA MILLOR MANERA DE REPOSAR FORCES

FuelWise t'ofereix un pla personalitzat d'alimentació que pots modificar en funció de les teues necessitats personals perquè s'ajuste al teu cos de manera òptima.

MANTINGUES ELS TEUS NIVELLS D'ENERGIA AMB EL RECORDATORI INTEL·LIGENT DE CARBOHIDRATS

FuelWise™ calcula automàticament quants carbohidrats necessitaràs en cada sessió. Registra el teu consum energètic durant la sessió i ajusta els recordatoris d'avituallament automàtics en funció del consum de carbohidrats perquè els teus nivells d'energia es mantinguen fins al final de l'entrenament.

ACTIVA RECORDATORIS D'HIDRATACIÓ PER A MANTINDRE'T HIDRATAT

També pots establir un recordatori d'hidratació als intervals desitjats: FuelWise™ s'assegura que begues regularment.

MÉS DE 130 ESPORTS COMPATIBLES

RELAXA EL TEU COS I CALMA LA TEUA MENT

Respirar profundament és una tècnica fàcil i eficaç per a gestionar l'estrés, fomentar la resiliència i millorar la concentració. L'exercici guiat de respiració Asserene™ et convida a prendre't un moment per a tu i relaxar-te.

CONTROLA ELS TEUS NIVELLS D'ESTRÉS

La respiració conscient t'ajuda a desconnectar i a eliminar la resposta del cos a l'estrés.

GAUDEIX DE BENEFICIS A llarg termini

Realitzar els exercicis de respiració de Serene regularment pot ajudar-te a gestionar l'estrés, millorar la qualitat del teu somni i gaudir d'una major sensació de benestar general.

Registre avançat de freqüència cardíaca en la nina: Polar Vantage M2 registra la freqüència cardíaca amb la tecnologia de sensors Precision Prevalga™.

GPS integrat: GPS, GLONASS, Galileu i QZSS amb GPS assistit per a temps de localització ràpids.

Nightly Recharge™ és una funció que mesura el teu nivell de recuperació i et mostra com es recupera el teu cos de les activitats i l'estrés diaris.

Training Lloeu Pro™ t'ajuda a entendre quant has entrenat últimament i com afecta l'esforç de les teues sessions d'entrenament a les diferents parts del teu cos.

Guia d'entrenament diari FitSpark™: Rep plans diaris d'entrenament en funció de la teua recuperació, disposició i historial d'entrenament.

Programes de running gratuïts

Programa de running: Obtingues un pla d'entrenament personalitzat que s'ajuste a tu i a les teues metes.

Running Index: Aconsegueix una estimació de la teua VO2máx en carrera i observa com evoluciona el teu rendiment en carrera.

Fonts d'energia: Observa com utilitza el teu cos diferents fonts d'energia durant una sessió d'entrenament. Polar Vantage M2 divideix l'ús d'energia en carbohidrats, proteïnes i greixos.

Resum setmanal: Accedeix fàcilment a les teues estadístiques, historial i plans d'entrenament setmanals, directament en el teu rellotge.

Assistent intel·ligent d'avituallament FuelWise™: Aprén a reposar i mantindre els nivells d'energia adequats durant les sessions llargues.

Controls de música: Navega per la teua llista de reproducció i ajusta el volum directament en el teu rellotge. També pots accedir a la previsió del temps i rebre notificacions en la pantalla del rellotge.

Notificacions de mòbil: Mantente connectat amb notificacions en el teu telèfon. Rep avisos de crides entrants, notificacions, missatges, emails i cites del calendari, entre altres.

Perfils d'esport: Polar Vantage M2 admet més de 130 esports. Afig els teus esports favorits al teu rellotge en Polar Flow i personalitza les dades de la pantalla per a cada esport.

Mètriques de natació: Polar Vantage M2 detecta automàticament la teua freqüència cardíaca, estil de natació, distància, ritme, brazadas i temps de descans. La distància i les brazadas també es registren en aigües obertes.

Exercicis de respiració Asserene™: Relaxa el teu cos i la teua ment amb l'ajuda d'exercicis de respiració.

El temps: Consulta la informació del temps i una previsió de 2 dies en el teu rellotge.

Mesures: 46 × 46 × 12,5 mm

Pes: 45,5 g amb corretja, 28,5 g sense corretja.

Materials: Carcassa de polímer reforçat amb fibra de vidre. Bisell, botons i sivella d'ACER INOXIDABLE.

Pantalla: Pantalla a color sempre encesa. Lent laminada de PMMA amb revestiment dur. Grandària 1,2”, resolució 240 × 240.

Bateria: Bateria de polímer de liti de 230 mAh. Duració de la bateria de fins a 30 h en manera entrenament (GPS i registre de freqüència cardíaca en la nina), i fins a 5 dies en manera rellotge amb registre continu de la freqüència cardíaca. Diverses opcions d'estalvi d'energia disponibles.

GPS: GPS i GLONASS integrats. GPS assistit per a temps de localització ràpids.

Connectivitat: Bluetooth Low Energy. Cable USB personalitzat per a carregar i sincronitzar dades.

Rellotge: Hora i data. Alarma amb funció de repetició.

Idiomes de la interfície d'usuari

Alemany, txec, xinés (simplificat), danés, espanyol, finés, francés, holandés, indonesi, anglés, italià, japonés, noruec, polonés, portugués, rus, suec, turc.

Sensors

Compatible amb tots els sensors de freqüència cardíaca, sensors de cadència de running i sensors de potència BLE estàndard, així com amb sensors de velocitat, cadència i potència de ciclisme.

Impermeabilitat: Resistent a l'aigua (WR30)

Talles de les corretges: Circumferència de la nina 130-210 mm. S'inclouen dues grandàries de corretja en el paquet.

Materials: Silicona, tancament d'ACER INOXIDABLE.

Productes relacionats