COROS PACE 2

Unisex Bateria 

COROS PACE 2

199,99€


Única - DarkNavy
ID: #78202

Compartir:  

Descripció

El rellotge Coros Pace 2 Premium GPS destaca per la seua lleugeresa amb tan sols 29 grams. Té un processador 1,5 vegades més potent, ofereix 5 vegades més memòria RAM i 4 vegades més emmagatzematge que el Coros Pace original, la qual cosa deixa molt espai per a ampliar les funcions. Coros Pace 2 serà el teu company d'entrenament a llarg termini. Està replet de les maneres esportives que has estat buscant. Supera el teu estàndard de Córrer, Bicicleta o Nadar i prova la nova Manera de Força, o explora la precisió de la manera Track Run. El programa d'entrenament de força té més de 200 exercicis i creix ja incorporat per a la part superior del cos, la part inferior del cos, el treball de base i més. Coros Pace 2 auto detecta els moviments del teu cos i monitora el teu ritme cardíac per a mesurar les calories cremades. Una vegada que hages acabat l'entrenament, revisa el nou mapa de calor muscular per a veure quins grups musculars van tindre més acció en una vista diària, setmanal o mensual, per a ajudar a determinar el teu pròxim bloc d'entrenament.

Amb el seu disseny, crea una experiència d'usuari molt senzilla. Obtingues les teues divisions, comprova el teu RH o planifica el teu pròxim entrenament, tot amb un sol dit. A més, gràcies a l'eficiència de la tecnologia de la bateria del GPS Coros, ofereix 30 hores de duració total de la bateria del GPS. Això és un 20% més que el Coros Pace original. Si necessites una mica més de duració, canvia a la manera UltraMax quan al rellotge li quede poca bateria. També ofereix 20 dies d'ús diari. Són 20 dies de seguiment del ritme cardíac i del somni, activant la llum de fons, mesurant els passos, rebent notificacions i fins i tot alarmes tots els dies. Així que deixa el teu carregador i viatja a la teua pròxima carrera, joc o vacances familiars amb confiança.

La manera nocturna et permet deixar la llum de fons encesa durant tot l'entrenament. Una llum prou brillant com perquè els teus ulls puguen ajustar i llegir en la foscor, però prou tènue com per a mantindre un rendiment superior de la bateria durant tota la teua carrera o passeig, fins i tot quan es necessite durant tota la nit. No et preocupes, s'apaga automàticament quan acabes el teu entrenament.

Tens un entrenament que t'agrade? No t'ho guardes per a tu, comparteix-ho amb els teus amics amb el toc del teu dit en l'aplicació Coros. Hi ha entrenaments predissenyats i plans d'entrenament dels atletes de Coros i els seus entrenadors disponibles de manera gratuïta en Coros.com. Només has de descarregar-ho per a començar el teu pròxim entrenament.

Una pista estàndard és de 400m, així que per què els dispositius GPS no semblen fer-ho bé? Amb la nova Manera Track Run de Coros, un algorisme tan precís com un cronòmetre, s'utilitza per a assegurar-se que la seua pista funciona, i els entrenaments es mesuren amb precisió independentment del carril que trie. S'han eliminat les ziga-zagues aleatòries en el camp, o els girs en angle agut, i s'han substituït per les rectes i corbes suaus de la pista, igual que la manera de córrer.

Característiques

- Grandària de la pantalla: 1.2 polzades 240 x 240 (64 colors)

- Tipus de pantalla: Always-On Memory LCD

- Material de la pantalla: Corning Glass

- Material del bisell: Polímer reforçat amb fibra

- Material de la coberta: Polímer reforçat amb fibra

- Material de la corretja: Silicona

- Banda d'alliberament ràpid de 20mm

- Grandària física: 42 × 42 × 11.7mm

- Pes amb corretja de silicona: 35 g (inclosa)

- Pes amb corretja de niló: 29 g (no inclosa)

- Connexió telefònica: Bluetooth

- Connexió d'accessoris: ANT+/Bluetooth

- Navegació: GPS, GLONASS, Beidou (Galileu a través d'una futura actualització del microprogramari)

- Sensors: Monitor òptic de la freqüència cardíaca, Altímetro baromètric, Acceleròmetre, Brúixola, Giroscopi i Termòmetre

- Impermeable: 5ATM (50 metres/164 peus)

- Temperatura de treball: -4ºF a 140ºF (-20 °C a 60 °C)

- Temperatura d'emmagatzematge -4ºF a 149ºF (-20 °C a 65 °C)

- Temps de càrrega: menys de 2 hores

- Duració de la bateria: 20 dies d'ús regular, 30 hores en la manera de GPS complet i 60 hores en manera UltraMax

- Entrenaments disponibles: Carrera, carrera en interiors, carrera en pista, bicicleta, bicicleta d'interior, natació en piscina, natació en aigües obertes, triatló, gimnàs cardiovascular, GPS cardiovascular, força i entrenament

Productes relacionats