TOTUM SPORT 10 de 20ml

Líquid Sobre Hipertònica 

TOTUM SPORT 10 de 20ml

18€   5% dto  17,10€

Totum Sport és una beguda hipertónica 100% natural que proporciona els 78 electròlits necessaris per a mantindre a l'esportista correctament hidratat.

ID: #76668

Compartir:  

Descripció

Totum Sport és una beguda hipertónica 100% natural que proporciona els 78 electròlits necessaris per a mantindre a l'esportista correctament hidratat a més ajuda a evitar lesions musculars i escurça el període de recuperació.

Quan es practica esport, es perden minerals a causa de l'esforç físic i la sudoració, la qual cosa provoca que ens fatiguem més ràpid i tinguem una major tendència a patir lesions: sense una correcta hidratació, els músculs no funcionen de la mateixa manera.

Totum Sport està dissenyat per a aportar i retornar a l'esportista els minerals necessaris per a aconseguir una òptima recuperació, a més de previndre rampes, enrampades i lesions musculars, optimitzar el rendiment físic, millorar la resistència permetent una major càrrega de treball, augmentar la capacitat de concentració i retardar l'aparició de fatiga.

Ús

El cos comença a perdre minerals durant la realització de diversos esforços mentre es practica esport. En aquest sentit i per a obtindre uns resultat òptims, es recomana prendre un sobre de Totum Sport abans de la pràctica de l'exercici, un altre sobre cada hora que dure l'exercici que es realitze i finalment, un altre sobre més després d'aquest entrenament.

Anàlisi nutricional

Ingredients

 Aigua de mar microfiltrada en fred contenint 78 electrolits.

Productes relacionats