UNUSUAL PACK MEDIA MARATÓN

UNUSUAL PACK MEDIA MARATÓN

14,9€   5% dto  14,16€

ID: #79130

Compartir:  

Descripció

UNUSUAL PACK MITJANA MARATÓ està dissenyat per a donar-li a l'atleta els productes adequats per a realitzar una Mitjana Marató amb òptimes garanties i unes sensacions mai sentides, amb ells augmentaràs el teu rendiment i la teua recuperació.


Per la compra del UNUSUAL PACK MITJANA MARATÓ et regalem la nostra còmoda CINTA DE SUOR per al pèl de SANTA MARE, amb un teixit suau, absorbeix la suor evitant que et caiga a la cara.


Què Inclou:

1x Sport Gummy 1
1x Sport Gummy 2
1x Sport Gummy 3
2x Gel Energètic 30CHO OFF CAF (Ràtio 1:0,5)
1x Carbofuel Drink 45CHO (Ràtio 1:0,5)
Alimentació 2 dies abans de la prova i estratègia nutricional de la prova.
DE REGAL: CINTA DE SUOR

Ús

Està dissenyat per a donar-li a l'atleta els productes adequats per a realitzar una Mitjana Marató amb òptimes garanties i unes sensacions mai sentides, amb ells augmentaràs el teu rendiment i la teua recuperació.

El PACK consta de tot el necessari nutricionalment per a afrontar la prova amb total garanties. A més del producte seleccionat els nostres tècnics nutricionistes han preparat una alimentació per als dos dies abans de l'esdeveniment per a assegurar-nos que tingues l'aportació de nutrients òptims.

El producte que porta és:

· CARBOFUEL DRINK 45CHO (RÀTIO 1:0,5) és una beguda rica en carbohidrats que t'aportarà la gasolina i sals minerals necessàries per a iniciar l'esforç en òptimes condicions.

· SPORT GUMMY 1 (164mg caffeine), és una gominola que t'activarà i prepararà el cos i la ment per a l'esforç.

· SPORT GUMMY 2 , és una gominola que t'aportarà durant l'esforç totes les sals minerals i vitamines que el teu cos necessita, per la qual cosa només t'hauràs de preocupar de beure aigua.

· SPORT GUMMY 3 és una gominola que t'ajudarà a recuperar després de l'esforç, rica en aminoàcids, sals minerals i vitamines.

· GEL 30CHO OFF CAF és un gel energètic per a prendre a meitat de la prova, que t'aportarà l'energia necessària per a tota la prova, per la qual cosa podràs mantindre el teu ritme.

Per la compra del UNUSUAL PACK MITJANA MARATÓ et regalem la nostra còmoda CINTA DE SUOR per al pèl de SANTA MARE, amb un teixit suau, absorbeix la suor evitant que et caiga a la cara.

INSTRUCCIONS D'ÚS:

- CARBOFUEL 45 CHO: Diluir el sobre en 500ml d'aigua, i començar a prendre des de 2h abans de la prova a poc a poc fins a 30 min abans de la prova.

- SPORT GUMMY 1: Prendre 15 minuts abans de la prova juntament amb algun glop d'aigua.

- SPORT GUMMY 2: Prendre aproximadament en el km 10.

- 2x GEL 30CHO OFF CAF: Prendre aproximadament en el km 7 I km 14

- SPORT GUMMY 3: Prendre res més finalitzar la prova (ideal beure 500ml d'aigua o isotònic a poc a poc).

Productes relacionats