UNUSUAL PACK MARATHON

UNUSUAL PACK MARATHON

29,6€   5% dto  28,12€

ID: #79131

Compartir:  

Descripció

Destrossa el mur dels 30km.

UNUSUAL PACK MITJANA MARATÓ està dissenyat per a donar-li a l'atleta els productes adequats per a realitzar una Marató amb òptimes garanties i unes sensacions mai sentides, amb ells augmentaràs el teu rendiment i la teua recuperació.

Què Inclou:

2x Sport Gummy 2
2x Sport Gummy 3
2x Unusual Gel 60CHO (Ràtio 1:1)
1x Gel Energètic 30CHO 100 CAF (Ràtio 1:0,5)
1x Gel Energètic 30CHO OFF CAF (Ràtio 1:0,5)
2x Carbofuel Drink 45CHO (Ràtio 1:0,5)
Alimentació 2 dies abans de la prova.
DE REGAL: BIDÓ SANTA MARE EXTRA LIGHT
Per la compra del UNUSUAL PACK MARATÓ et regalem el BIDÓ SANTA MARE EXTRA LIGH (53g) un bidó súper lleuger i amb una posició FULL en el tap d'eixida del líquid per a gran cabal.

Ús

Està dissenyat per a donar-li a l'atleta els productes adequats per a realitzar una Marató amb òptimes garanties i unes sensacions mai sentides, amb ells augmentaràs el teu rendiment i la teua recuperació, destrossa el mur dels 30km.

El PACK consta de tot el necessari nutricionalment per a afrontar la prova amb total garanties. A més del producte seleccionat els nostres tècnics nutricionistes han preparat una alimentació per als dos dies abans de l'esdeveniment per a assegurar-nos que tingues l'aportació de nutrients òptims.

El producte que porta és:

· CARBOFUEL DRINK 45CHO (RÀTIO 1:0,5) és una beguda rica en carbohidrats que t'aportarà la gasolina i sals minerals necessàries per a iniciar l'esforç en òptimes condicions.

· UNUSUAL GEL 60CHO (RÀTIO 1:1) és un gel energètic per a prendre durant l'esforç que aporta 60g d'hidrats de carboni, l'equivalent a un plat de 300g de pasta. Únic gràcies a la seua digestibilitat, desenvolupat concorde a l'absorció de nutrients intestinal.

· SPORT GUMMY 2 , és una gominola que t'aportarà durant l'esforç totes les sals minerals i vitamines que el teu cos necessita, per la qual cosa només t'hauràs de preocupar de beure aigua.

· SPORT GUMMY 3 és una gominola que t'ajudarà a recuperar després de l'esforç, rica en aminoàcids, sals minerals i vitamines.

· GEL 30CHO OFF CAF és un gel energètic per a prendre durant de la prova, que t'aportarà l'energia per a evitar el buidatge energètic.

· GEL 30CHO 100 CAF és un gel energètic per a prendre durant de la prova amb un plus de cafeïna, que t'aportarà l'energia necessària per als últims quilòmetres, per la qual cosa podràs mantindre el teu ritme.

Per la compra del UNUSUAL PACK MARATÓ et regalem el nostre BIDÓ SANTA MARE EXTRA LIGH un bidó súper lleuger i amb una posició FULL en el tap d'eixida del líquid per a gran cabal.

Productes relacionats