UNUSUAL FUEL LEMON 107gr

Sense gluten Sense lactosa Pols Energia sostinguda Sense oli de palma 

UNUSUAL FUEL LEMON 107gr

4,9€   5% dto  4,66€

ID: #79041

Compartir:  

Descripció

SANTAMADRE UNUSUAL FUEL 100CHO (RÀTIO 1:1) és una revolucionària beguda que aporta 100g de carbohidrat per 500ml i 1000mg de sodi.

SANTA MARE UNUSUAL FUEL és l'única beguda del mercat amb 100g d'hidrats de carboni per presa i amb un ràtio de 1:1, podent portar estratègies nutricionals de més de 100g d'hidrats de carboni a l'hora.

Aquesta beguda ha sigut dissenyada basant-se en centenars d'articles científics, dades fisiològiques i diversos estudis de camp. SANTA MARE UNUSUAL FUEL treballa en un revolucionari ràtio 1:1, d'aquesta manera li la dona més protagonisme al transportador GLUT5, on fins ara es creia que saturava a 30g/h, aquest és capaç d'absorbir més càrrega podent assimilar més quantitat i al costat del transportador GLUT1 aconseguir així superar la barrera dels 110g d'hidrat de carboni per hora.

És una beguda especialitzada per a esport de gran duració i per a esportistes que treballen grans quantitats d'hidrats de carboni a l'hora. Cal destacar que aquest tipus d'estratègies deuen sempre anar precedides per entrenaments específics, ja que s'ha vist que GLUT5 millora considerablement amb estímuls augmentant la seua càrrega de treball.

SANTA MARE UNUSUAL FUEL és una beguda lliure de gluten, lactosa i apta per a vegans. Compta amb dues referències, una amb sabor neutre i una altra amb un lleuger sabor de llima, tots dos molt lleugers i agradables.

Productes relacionats