RACE FUEL CYCLODEXTRIN 400gr

RACE FUEL CYCLODEXTRIN 400gr

22€   5% dto  20,90€

ID: #79325

Compartir:  

Descripció

Exclusiva mescla pro-energètica creada triant la millor mescla de ciclodextrines Clúster Dextrin™, maltodextrines D.E. 19 i fructosa, ideal per a:

Optimitzar l'absorció i l'oxidació dels hidrats de carboni

Minimitzar les molèsties gastrointestinals

Garantir una font d'energia òptima en esports de llarga duració i intensitat

L'elecció de la mescla de ciclodextrina Clúster Dextrin™, maltodextrina D.E.19 i fructosa és una elecció clau perquè una vegada que s'aconsegueix la saturació del receptor intestinal per a un sucre determinat, es pot recórrer a un altre transportador intestinal, la qual cosa garanteix una cobertura òptima i una absorció i oxidació fisiològiques dels hidrats de carboni.

La bibliografia informa que la proporció 1:0,8 és òptima en esports de resistència perquè maximitza l'oxidació dels hidrats de carboni proporcionant l'energia necessària per a mantindre un rendiment intens i reduir la fatiga.

La mescla de ciclodextrina Clúster Dextrin™, maltodextrina D.E.19 i fructosa és una elecció clau perquè una vegada que s'aconsegueix la saturació del receptor intestinal per a un sucre determinat, es pot recórrer a un altre transportador intestinal, la qual cosa garanteix una cobertura òptima i una absorció i oxidació fisiològiques dels hidrats de carboni.

Productes relacionats