ND3 SÓLIDO CÍTRICO CAFEÍNA 40gr

Sense gluten Vegà Amb cafeïna Sense lactosa Barreta Energia sostinguda 

ND3 SÓLIDO CÍTRICO CAFEÍNA 40gr

2,2€   5% dto  2,09€

DELICIÓS SABOR A FRUITA PREMSADA DE FÀCIL ASSIMILACIÓ, CONTÉ BCAA´S EN PROPORCIÓ 8:1:1, L-GLUTAMINA, VITAMINES E,C,B1 I MG I ZINC

ID: #76656

Compartir:  

Descripció

Quan sotmetem al nostre organisme a un esforç d'elevada intensitat, conforme va transcorrent el temps, ocorren una sèrie d'esdeveniments fisiològics que acabaran produint fatiga que s'aguditzarà amb el transcurs dels minuts i limitarà totalment el rendiment, ja que disminuiran els depòsits de glucogen, augmentarà la formació d'amoni i l'acidesa orgànica, es consumiran aminoàcids de cadena ramificada, apareixerà l'anomenada “fatiga central” i augmentarà la formació de substàncies amb elevat poder oxidant (radicals lliures).

Si aquest tipus d'esforç es realitza diverses vegades per setmana, com és habitual en els entrenaments programats, pot arribar a limitar l'acció del nostre sistema immunològic. 

ND3® SOLID és una barreta amb el deliciós sabor de la fruita natural premsada, la seua formula aporta aminàcids essencials BCAA´S en proporció 8:1:1 (Leucina+), L-Glutamina. Així com vitamina E i C que contribueixen a la protecció de les cèl·lules enfront del mal oxidatiu, vitamina B1 i B6 que contribueixen al metabolisme energètic normal, magnesi que ajuda a disminuir el cansament i la fatiga i zinc, que contribueix al funcionament normal del sistema immunitari.

La versió amb cafeïna de ND3® SOLID en els seus sabors cítric i fruits del bosc aporten 50 mg de cafeïna per barreta. Així mateix el sabor fruits del bosc introdueix extracte de magrana (Punica granatum) ric en flavonoides i polifenoles (punicalaginas) de gran poder antioxidant.

ND3® SOLID no aporta greixos ni cap mena de cobertura per a la seua fàcil digestió i transport, evitant que es fonga o desbarate amb les altes temperatures. La seua base de fruita premsada natural aconsegueix que la seua ingesta siga deliciosa, proporcionant una fàcil absorció, característiques imprescindibles per al seu consum durant i després de l'exercici.

Ús

Per a aprofitar totalment la seua formulació aconsellem prendre-les immediatament abans i durant els moments de màxim esforç.

Anàlisi nutricional

Ingredients

Sacarosa, polpa de poma golden, xarop de glucosa, aigua, sucre invertit, acidificant: àcid citric, gelificant: pectina, fibra de bambú, aromes naturals de fruites (taronja/llima), L-leucina, L-glutamina, òxid de magnesi, cafeina anhidra, L-valina, L-isoleucina, àcid ascorbico (vitamina C), tocoferol acetat (vitamina E), òxid de zinc, piridoxina clorhidrat (vitamina B6), tiamina clorhidrat (vitamina B1).

Productes relacionats