DRINK SALTS NARANJA 800gr

Sense gluten Vegà Sense lactosa Pols Energia instantània 

DRINK SALTS NARANJA 800gr

22,85€   5% dto  21,71€

DRINK SALTS ÉS UNA PRESENTACIÓ EN POLS PER A RECONSTITUIR EN AIGUA, QUE COMBINA DIFERENTS TIPUS DE CARBOHIDRATS EN RÀTIO 2:1 GLUCOSA: FRUCTOSA AMB SALS MINERALS I UNA CONCENTRACIÓ DE SODI DE 1.150MG/LITRE.

ID: #76644

Compartir:  

Descripció

Durant la pràctica d'exercicis de llarga durada i intervàl·lics d'alta intensitat, es produeix una determinada pèrdua de sals minerals a través de la sudoració i l'increment de la freqüència respiratòria com a mecanisme per a dissipar l'augment de temperatura que genera la producció d'energia. La pèrdua d'aigua i sals minerals (electròlits), es pot veure incrementada quan la temperatura aconsegueix o supera els 25°.

Entre aquestes sals minerals, cobra especial importància el sodi, ja que es tracta del mineral excretat en major quantitat a través de la suor, entorn de 500-600 mg de sodi/hora, segons les condicions climatològiques (temperatura, humitat...), intensitat, durada i adaptació al mitjà.

Les principals Organitzacions Internacionals de Medicina Esportiva recomanen que les begudes de reposició hidroelectrolítica, han de contindre una concentració de sodi des de 460mg fins a 1.150mg/litre 1,3.

INFISPORT DRINK SALTS aporta en la seua formulació un estudiat contingut de clor, magnesi, zinc i una concentració de sodi de 1.150mg/litre.

També conté una matriu de carbohidrats en RÀTIO 2:1 glucosa:fructosa, que permet una major oxidació dels mateixos per unitat de temps en emprar dos transportadors diferents per a la seua assimilació, afavorint l'obtenció d'energia 2.

Una vegada reconstituït en aigua, INFISPORT DRINK SALTS compon una solució isotònica de fàcil i ràpida assimilació, fins i tot durant l'esforç físic.

Productes relacionats