BCAA LEUCINA+ 8:1:1 100caps

Sense gluten Vegà Sense lactosa Baix en sucre Recuperador Càpsules 

BCAA LEUCINA+ 8:1:1 100caps

19,9€   5% dto  18,91€

COMPLEMENT EN CÀPSULA A BASE D'AMINOÀCIDS RAMIFICATS EN PROPORCIÓ 8:1:1 I VITAMINA B6

ID: #78088

Compartir:  

Descripció

BCAA 8:1:1 Leucina+ conté els tres aminoàcids de cadena ramificada L-leucina (Ajinomoto Co.), L-isoleucina (Ajinomoto Co.) i L-valina (Ajinomoto Co.) en proporció 8:1:1 respectivament. Formen al voltant d'un terç de la massa muscular i estan catalogats com aminoacidos essencials, no sintetitzables per l'organisme, sent necessària la seua ingesta a través de l'alimentació.

Durant els esports de llarga duració es produeix un increment de la utilització dels aminoàcids ramificats per part del múscul per a obtindre energia, reduint la seua concentració en sang durant l'esforç. En conseqüència, hi haurà una menor formació de glucosa a través dels aminoàcids ramificats.

La suplementació amb aminoàcids ramificats podria reduir el mal muscular associat a l'exercici de resistència en augmentar la disponibilitat de glucosa a través dels aminoàcids ramificats i reduint la fatiga per falta de substrats que al seu torn comporta l'augment dels enzims marcadors del mal muscular.

En esports de força els BCAA s'utilitzen amb la finalitat d'optimitzar el procés de recuperació muscular després de realitzar esforços d'alta intensitat amb alt component energètic i mal estructural.

BCAA 8:1:1 Leucina+ aporta vitamina B6 contribuint al metabolisme normal de les proteïnes i glucogen.

Productes relacionats