WAX IONT LEMON 1000gr

Pols Energia sostinguda Recuperador 

WAX IONT LEMON 1000gr

31,5€   5% dto  29,93€

Formulat per a la reposició dels dipòsits de glucògen pel seu carbohidrat de qualitat, perfecte per a abans de la competició i en els entrenaments previs.

ID: #76772

Compartir:  

Descripció

WaxIont de Amix Performance és una beguda basada en carbohidrat format per midó de dacsa de gran pes molecular caracteritzat per la seua ràpida absorció. Es tracta d'una beguda per a prendre abans, durant i/o després de l'activitat física, en funció de les necessitats a cobrir. 

WaxIont està dissenyat pels millors experts en suplementació esportiva exclusivament per a l'activitat física de llarga durada, per a optimitzar el rendiment esportiu mantenint els nivells de glucogen en sang, ja que el seu dèficit pot arruïnar-te en entrene o la competició després de mesos de preparació. 

WaxIont està formulat per a la reposició dels depòsits de glucogen pel seu carbohidrat de qualitat, perfecte per a abans de la prova o competició, i en els entrenamentss dels dies previs. Per a la reposició de glucògen durant la competició, en ser líquid és idoni per a consumir durant l'activitat física de llarga durada, per ser de ràpida absorció. Per a reposar el glucogen perdut amb l'entrene, resultant ser un potent recuperador.

 

Ús

- Durant l'activitat física de llarga durada, prendre 50g/90min.

- Després de l'activitat física de llarga durada, prendre 25g.

- Previ a la competició de llarga durada, prendre 25g/8h. els tres dies previs.

Anàlisi nutricional

Ingredients

WaxIont, està presentada en pols de Midó de dacsa amb un alt pes molecular, fructosa, maltodextrina (polímers de glucosa), dextrosa, isomaltulosa (Palatinose®),Fibersol®-2 (maltodextrina resistent a la digestió), citrat trisódico (sodi), citrat de magnesi (magnesi), fosfat dicálcico (calci, fòsfor), fosfat dipotásico, àcid ascòrbic (vitamina C), Magnesi bisglicinato Albion® (magnesi), Calci bisglicinato Albion® (Calci)

Amilopectina és un carbohidrat complex derivat del alimidón format per unitats de glucosa, d'alt pes molecular, baixa osmolaritat i pansa ràpid per l'estómac, es digereix amb rapidesa. Proporciona energia de fàcil digestió i ràpida disponibilitat, manté els nivells de reserva de glucosa en sang, retardant l'aparició de la fatiga, prevenint la hipoglucèmia i proporcionant major rendiment. Iso-*lyte inclou la amilopectina perquè en la pràctica de la teua activitat esportiva de resisténcia afavorisca la teua recuperació, tant en els teixits musculars com en els depòsits de glucogen.

Maltodextrina obtinguda del midó de dacsa, generant un carbohidrat de fàcil dissolució, ràpida assimilació i digestió. És carbohidrat pur d'alt índex glucèmic, no conté ni grassa ni proteïna, proporciona la energia necessària per a l'activitat física de força i/o resistència d'intensitat i prolongades, ja que s'allibera de forma gradual la glucosa en sang i amb això es retarda la sensació de fatiga i el catabolisme muscular.

Palatinose carbohidrat d'índex glucèmic baix que proporciona energia sostinguda per llarg període de temps en forma de glucosa, no ocasiona molèsties estomacals, és termoestable, promou un físic fort i saludable.

Al·lergògens: Pot contindre traces de Llet, Soja, Ou, Marisc.

Productes relacionats