WAX IONT FRESH STRAWBERRY 50gr

Pols Energia sostinguda Recuperador Sobre 

WAX IONT FRESH STRAWBERRY 50gr

1,5€   5% dto  1,43€

ID: #77475

Compartir:  

Descripció

AMIX™ WaxIont és una beguda basada en carbohidrat format per midó de dacsa de gran pes molecular caracteritzat per la seua ràpida absorció. Es tracta d'una beguda per a prendre abans, durant i/o després de l'activitat física, depenent de l'objectiu a aconseguir.

AMIX™ WaxIont serà el nostre millor aliat per a l'activitat física de llarga duració, ja que depén molt del nostre depòsit de glucogen, baixant molt el nostre rendiment quan es troba en nivells baixos.

AMIX™ WaxIont és ideal per a:

· La reposició dels depòsits de glucogen pel seu carbohidrat de qualitat, ideal no sols per a moments abans de la prova, sinó fins i tot els dies previs.

· La reposició de glucogen durant la competició, a l'ésser un carbohidrat líquid és ideal per a consumir durant l'activitat física de llarga duració, ja que és de ràpida absorció, llevant protagonisme a l'aparell digestiu.

· Pal·liar el dèficit de glucogen post-entrene, d'aquesta manera disminuïm el temps de recuperació.

Amix™ WaxIont és un producte únic basat en hidrats de carboni, ideal per a la reposició del depòsit de glucogen, abans, durant o després de l'entrenament.

AMIX ™ WaxIont està basat en midó de dacsa cerosa d'alt pes molecular, aquest producte caracteritzat per la seua gran velocitat de abosrción, aconseguint així estar en disposició per a l'organisme en el menor temps possible. A més WaxIont conté minerals i vitamines importants per a la hidratació i la realizacción d'activitat física.

El fòsfor contribueix al metabolisme energètic normal i al manteniment dels ossos en condicions normals.

El magnesi ajuda a disminuir el cansament i la fatigaal funcionament normal dels músculs a la síntesi proteica normal.

La vitamina C contribueix al funcionament normal del sistema immunitari durant l'exercici físic intens i després d'aquest. També a la formació normal de col·lagen per al funcionament normal dels vasos sanguinis i serveix per al funcionament normal dels ossos. Finalment al funcionament normal del sistema immunitari.

La vitamina B6 contribueix al metabolisme energètic normal al funcionament normal del sistema nerviós i funció psicològica.

Ús

· Durant l'activitat física de llarga duració, prendre 50g/90min.

· Després de l'activitat física de llarga duració, prendre 25g.

· Previ a la competició de llarga duració, prendre 25g/8h. els tres dies previs.

Omplir una coctelera amb aigua (200 ml) i agregar 2 cullerades de WaxIont (50g). Regireu bé durant 1 o 2 minuts. Afegir la resta del volum necessari d'aigua (200-300 ml) i agitar de nou.

Anàlisi nutricional

Per servei: 50 g (2 scoop/2 dossificadors)
Dosis por envas 10(20)  
Calories: 194.5-Calories procedents del Greix: <4.5
Quantitat per servei %RDA CDR
Total Greix 0.5g  
Total Carbohidrats 47g  
Sucres 10g  
Proteïnes  0.5g  
Calci 115mg 14.3 %
Potasi 140mg 7%
Fòsfor  200mg 28.5%
Sodi  425mg  
Magnesi 70mg 18.6%
Vitamina C 40mg 50%
Vitamina B6 5mg 357%


Advertiment

El producte no està dissenyat per als xiquets. Mantindre allunyat dels xiquets. Si està embarassada o en període de lactància consulte al seu metge abans d'usar aquest producte. El fabricant no es fa responsable dels danys causats per un ús o emmagatzematge inadequat. No excedisca la dosi recomanada diària. Conservar a una temperatura de fins a 25 °C en lloc sec i fresc, allunyat de la llum solar directa. El preparat no està designat a substituir una dieta variada i equilibrada. Pot contindre rastres de llet, ous, crustacis i soja. Consumir preferentment abans de: en l'envase.

 

Ingredients

Midó de dacsa amb un alt pes molecular, fructosa (derivat de la dacsa), maltodextrina (polímers de glucosa), dextrosa, isomaltulosa (Palatinose®), Fibersol®-2 (maltodextrina resistent a la digestió), Citrat trisódico (sodi), Citrat de magnesi (magnesi), Fosfat dicálcico (calci, fòsfor), Fosfat dipotásico (potassi, fòsfor), regulador de l'acidesa: àcid cítric; colorant: (llima i pinya sabor - curcumina, sabor fresa - extracte de remolatxa), aroma, àcid ascòrbic (vitamina C), magnesi glicinato quelat Albion ® (magnesi), Calci glicinato quelat Albion ® (Calci), edulcorants: sucralosa, acesulfamo K, Piridoxina HCl ( Vit.B6)

Productes relacionats