NATURAL CAFFEINE 60caps

Amb cafeïna Càpsules 

NATURAL CAFFEINE 60caps

24,9€   5% dto  23,66€

200mg DE CAFEÏNA PER CÀPSULA

ID: #77535

Compartir:  

Descripció

AMIX™ Performance Natural Caffeine - Producte 100% pur de cafeïna. Si parlem de suplements que augmenten el rendiment, el primer que esmentaríem seria aquest. Compta amb centenars d'articles científics a la seua esquena avalant la seua eficàcia.

NATURAL CAFFEINE és una cafeïna orgànica extreta del café verd 100% natural. Aquesta important patent ens dóna un 95% de puresa, oferint-nos 200mg de cafeïna per càpsula.

A més, el problema de la cafeïna és la seua dificultat per a afegir-se a les begudes esportives pel seu sabor. NATURAL CAFFEINE és una cafeïna soluble i sense sabor pel que es pot obrir la càpsula per a afegir-la a la teua beguda esportiva.

NATURAL CAFFEINE no deshidrata, però caldrà tindre en compte que augmentarà el nostre rendiment i també el nostre desgast, per la qual cosa hem d'alimentar-nos i hidratar-nos més del normal.

OBJECTIUS:

» Augmentar el Rendiment

Ús

» Esforços d'alta intensitat fins a 3 hores: Prendre 1 càpsula 30min abans de l'esforç (cura amb consumir altres productes amb cafeïna, no superar ingestes de més de 350mg de cafeïna per prova).

» Esforços d'intensitat, de 3 a 6 hores: Prendre 1 càpsula diluïda en una beguda a meitat de la prova. (Cura amb el consum d'altres productes amb cafeïna, no superar quantitats acumulables de més de 350mg).

 

Anàlisi nutricional

Productes relacionats