HYDRA JELLY FRESA 40gr

Sense gluten Vegà Gel Energia instantània Sobre 

HYDRA JELLY FRESA 40gr

2,6€   5% dto  2,47€

ID: #79742

Compartir:  

Descripció

HydraJelly es presenta com un gel energètic amb textura gelatina amb una alta aportació de carbohidrats (22.6gr)

Aconseguir satisfer les necessitats energètiques durant la pràctica esportiva és un dels majors hàndicaps als quals s'enfronten els esportistes, per això, des de 226ERS®, ens enfoquem a facilitar la labor d'obtindre una aportació nutricional adequada. Per a això, s'ha desenvolupat HydraJelly al costat dels esportistes més exigents, acuradament formulat per a aconseguir sabors familiars que resulten agradables i fàcils de prendre, juntament amb la nova textura de gelatina i un format de 40gr que faciliten el transport i la ingesta.

El consum de carbohidrats està estretament relacionat amb la intensitat i la duració de l'exercici, no obstant això, mantindre o augmentar el rendiment durant la pràctica esportiva, minimitzar el mal muscular, buscar un estat de glucèmia estable o evitar el buidatge dels depòsits de glucogen, són alguns dels beneficis que s'han apreciat davant una adequada ingesta en la pràctica esportiva.

Hydrajelly compte un ràtio glucosa-fructosa àmpliament estudiat, 4:3 o cosa que és el mateix 1: 0,75, que presenta una major taxa d'oxidació enfront de solucions composta només per una font de monosacàrids, la qual cosa es tradueix en un buidatge gàstric més ràpid, menors índexs de malestar intestinal i, per tant, una major disponibilitat de substrat.

A més, els hidrats de carboni contribueixen a la recuperació de la funció muscular normal (contracció) després d'un exercici físic de gran intensitat o de llarga duració que condueix a la fatiga muscular i a l'esgotament del glucogen emmagatzemat en els músculs esquelètics. *

Hydrajelly està disponible en format de 40g i 5 sabors, tots ells contenen sodi en diferents quantitats per a afavorir l'equilibri electrolític, possible causa del desenvolupament d'enrampades musculars i hiponatrèmia:

L'efecte benèfic s'obté en consumir hidrats de carboni de totes les fonts en una ingesta total de 4 g/kg de pes corporal, en dosis preses abans de transcorregudes de quatre a sis hores després de finalitzar un exercici físic, declaració destinada a persones adultes que hagen realitzat un exercici físic de gran intensitat o de llarga duració.

Banana, 100 mg de sodi.
Strawberry, 100 mg de sodi
Cua, 100mg de sodi i amb 100 mg de cafeïna.
Caramel Salty amb 250 mg de sodi.
Cherry Salty amb 250 mg de sodi.

Ús

Prendre d'1 a 4 unitats per hora amb aigua, depenent de les necessitats de cada usuari.

Anàlisi nutricional

 

TABLA NUTRICIONAL   100 g 40 g
Valor energético kJ / kcal 946,4/226,2 378,5/90,5
Grasas g 0,00 0,00
de las cuales saturadas g 0,00 0,00
Hidratos de carbono g 56,5 22,6
  de los cuales azúcares g 56,1 22,4
fibra alimentaria g 0,00 0,00
Proteína  g 0,09 0,04
Sal g 0,65 0,26
Cálculo efectuado a partir de los valores teóricos conocidos o efectivos de los ingredientes utilizados

 

APORTE DE NUTRIENTES   100 g 40 g
Sodio g 252,2 mg 100,8 mg
Cálculo efectuado a partir de los valores teóricos conocidos o efectivos de los ingredientes utilizado

Ingredients

Aigua, sucre, fructosa, glucosa suc concentrat de maduixa, sal, pectina i pectina amidada, aroma, conservadors: àcid ascòrbic i sorbato potàssic, corrector d'acidesa: àcid cítric.

Productes relacionats