SWEET RECOVERY SALTED CARAMEL 350gr

Sense gluten Sense lactosa 

SWEET RECOVERY SALTED CARAMEL 350gr

19,9€

ID: #79500

Compartir:  

Descripció

SANTA MARE SWEET RECOVERY és un deliciós recuperador per a prendre després de l'esforç, basat en originals sabors, formulat pels nostres especialistes, únic per la seua composició, que no deixarà indiferent a ningú.
SANTA MARE SWEET RECOVERY crida l'atenció pel seu atractiu disseny i els seus originals sabors, ha sigut creat com a PREMI per a l'esportista després de l'esforç, la seua textura cremosa, la seua fàcil digestió i el seu impressionant sabor faran que no se't vaja del cap durant tot el teu entrenament.

SWEET RECOVERY compta amb una formulació única, treballant la clàssica proporció hidrate de carboni – proteïna (2:1), però amb l'innovador RÀTIO 1:0,5 de carbohidrat que farà una absorció més ràpida i efectiva. D'altra banda, conté proteïna de primera qualitat i enriquit amb additius per a maximitzar la recuperació, com:

- L-Cisteïna: aminoàcid que redueix la inflamació, l'estrés oxidatiu, així com el mal muscular causat per l'esforç. Això es deu en part a l'augment de la producció del Glutatió, un poderós antioxidant.

- L-Leucina: aminoàcid que millora la recuperació muscular, millora la síntesi proteica reduint la degradació muscular. Tot això és gràcies a que aquest aminoàcid activa la via de senyalització muscular mTOR.

- L-Meitionina: aminoàcid importantíssim per a la síntesi proteica i la metilació d'ADN del cos. Millora la recuperació i disminueix la inflamació muscular.

Anàlisi nutricional

Contenido NutricionalPOR CADA 100 G / PORCIÓN (50 G)

Valor energético

1517 kJ / 759 KJ


357Kcal/179Kcal

Grasas
de las cuales saturadas

0g / 0g
0g / 0g

Hidratos de Carbono
de los cuales azúcares

62g / 31g
27g / 13g

Proteínas

L-leucina

L-Cisteína

L-Metionina

28g / 13g

4g / 2g

2g / 1g

2g / 1g 

Sal

Sodio

2,5g / 1,3g

970mg / 500mg

Ingredients

Aïllat de proteïna de sèrum de llet.
Amilopectina dacsa cerosa.
Fructosa
Maltodextrina
Llet Desnatada en pols
L-Leucina
Aromes
Sal
L-Metionina
L-Cisteïna

Productes relacionats