COMPLETE ISOCRX 1kg CHOCOLATE

Vegà Pols Recuperador 

COMPLETE ISOCRX 1kg CHOCOLATE

39,9€   50% dto  19,95€

ID: #77213

Compartir:  

Descripció

El recuperador més complet dissenyat per a Endurance Sports.

Millora el rendiment en l'entrenament.

Regenerador energètic trás l'esforç.

Efecte anti-catabòlic.

Restableix eficientment els nivells de glucogen muscular.

IDEAL PER A

Esports de resistència, running, triatló, cross training, ciclisme, esports d'equip.

El recuperador més complet dissenyat per a Endurance Sports.

Esports que impliquen un alt desgast físic.

L'únic producte que t'aporta totes les substàncies i compostos necessaris per a una completa i eficient recuperació en ENDURANCE SPORTS.

Amb Complete IsoCRX veuràs com la teua recuperació i conseqüentment el teu màxim rendiment no té límits.

Els teus músculs es recuperaren i regeneraran i tu et sentiràs ple d'energia. Conté la proteïna més pura, aïllat de sèrum CFM, el complex de quatre tipus de carbohidrats amb velocitats diferents de generació d'energia, Midó Waxy (100% Amilopectina), Maltodextrina i Glucosa&Fructosa (el Carb 2:1 de GMA, capaç de generar 8% més de bombament d'energia als músculs), recuperadors de força i potència muscular, revitalizantes i agents bioactivos.

La rhodiola rosea (el complement dels atletes i cosmonautas russos), aporta sensació antifatiga i un augment de força, unint també el poder anabòlic i recuperador de la L-glutamina, l'efectivitat com a desenvolupadors musculars i antioxidants de la taurina i l'àcid lipoico, l'efecte anticatabólico de l'H.M.B. i una completa gamma de vitamines i minerals.

Amb cada presa de Complete IsoCRX, els teus músculs es posaran en forma i recuperaran, el teu cos es revitalitzarà i la teua ment serà més lúcida i desperta.

Ús

Mesclar dues mesures (50 g) amb 200 ml d'aigua. Prendre un batut després de l'entrenament.

Anàlisi nutricional

Ingredients

Aïllat de sèrum C.F.M., Dextrosa, Cacau semidesgrasado, Fructosa, Magnesi gluconato, L-Glutamina, Maltodextrina de dacsa, Aïllat de proteïna de pésol groc (2%), Amilopectina, HMB (hidroximetilbutirato), Taurina, Extracte de Rhodiola Rosea, MCT’s (triglicèrids de cadena mitjana), Lecitina de soja, Ác. Alfa-lipoico, Arona Natural, Complex Vitamínic GMA (B1, B2, B6, B12, C, Niacina, Àcid, Pantotènic, Biotina, Àcid Fòlic), Etil-vanil·lina. Edulcorants: Sucralosa, Acesulfamo Potàssic.

Productes relacionats