CREMA CALOR INTENSO PRE-COMP 100ml

CREMA CALOR INTENSO PRE-COMP 100ml

7,5€   5% dto  7,13€

Prepara els teus músculs abans de realitzar esforços físics i/o condicions atmosfèriques adverses

ID: #76873

Compartir:  

Descripció

La Crema de calor OXD és el teu producte si desitges escalfar la teva musculatura de forma ràpida i eficaç abans de practicar esport.

La seva aplicació t’ajudarà a preparar els músculs abans de l’exercici físic, sobretot si el realitzaràs en condicions de baixes temperatures atmosfèriques o disposes de poc temps per a realitzar l’escalfament.

Si apliquem escalfor als nostres músculs, sens oblidar l’escalfament i els estiraments habituals, n’augmentarem la flexibilitat i reduirem el risc de patir lesions, estirades o altres molèsties físiques habituals.

La Crema de calor OXD aporta sensació tèrmica gràcies a la combinació de la càmfora amb els derivats de la vanil·lina. En funció de la proporció d’aquests actius hem desenvolupat dues intensitats que s’adapten a les teves necessitats, tipus de pell i d’exercici físic. La Crema de calor OXD és idònia si tens la pell sensible i prefereixes un efecte calor suau sobre els teus músculs o si vols realitzar un esforç físic moderat; contràriament, et recomanem que provis la Crema de calor intens OXD.

La seva textura facilita l’aplicació i proporciona una ràpida absorció. No taca la roba ni deixa una sensació enganxosa a la pell.

Productes relacionats