RUN INVISIBLE COMPRESIÓN

RUN INVISIBLE COMPRESIÓN

12,5€   30% dto  8,75€


M(35-42) - Yellow
ID: #77823

Compartir:  

Descripció

Calcetí de compressió invisible ultra elàstic, ultra lleuger de tan sols 10gr, amb forma anatòmica, perfecte fit, tecnologia Clevertex i fil de plata, antibacterià i fungicida, en la capdavantera. Compressió de 10 a 15 mm/Hg.

Guia de talles

Característiques

Clevertex® és un teixit intel·ligent fabricat amb una doble capa higroscòpica. La capa interior absorbeix la suor i, la segona capa, drena la suor cap a la superfície per a evaporar-lo. Aquesta tecnologia aconsegueix mantindre la pell seca.

És un teixit intel·ligent fet amb una doble capa absorbent d'humitat. L'interior després absorbeix la transpiració i la segona capa, drena la suor a la superfície per a evaporar-se. Aquesta tecnologia manté la pell seca.

Fils amb Ions de Plata que atorguen característiques antimicrobianes, capaces de destruir bacteris, fongs, viru i protozous. La plata actua al seu torn com termorreguladora, antibacteriana i antiolor.

Fils amb ions de plata que proporcionen propietats antimicrobianes, capaces de destruir bacteris, fongs, virus i protozous. La plata actua com a gir termoregulador, antibacteriano i antiolor.

Productes relacionats