RUNNING SOCK MEDIUM CUT

Compressiu Unisex 

RUNNING SOCK MEDIUM CUT

20€   10% dto  18,00€

ID: #79169

Compartir:  

Descripció

Mitjons compressius blancs d’alt rendiment: Millor subjecció i termoregulació amb un disseny més atractiu.
Els nostres mitjons de mitja canya estan fets pels que saben que els detalls importen. Res de dreceres, mitges tintes o punts dèbils. Així és com podem córrer millor, més lluny, i com hem de tractar el planeta on correm. Amb aquests mitjons correràs millor que mai.
''Còmodes, versàtils i queden molt bé. Els faig servir tant per trail running com per altres esports. La llargada fa que s’ajustin millor i siguin més còmodes.''
– Tòfol Castanyer

Característiques

Anatòmicament dissenyats
Quan correm, els quilòmetres i el desnivell van afegint pressió als nostres peus. Per aquest motiu, hem dissenyat aquests mitjons anatòmicament amb reforços al taló i la punta, subjecció pel taló d’Aquil·les i una estructura en forma de costelles que envolta i comprimeix el peu per estimular-hi el flux sanguini.

Tots els fils són importants
Sabem que totes les accions, grans o petites, ajuden a reduir l’impacte ambiental. Per això, amb gairebé un 60% de material reciclat, els nostres mitjons ens apropen un pas més a una sostenibilitat millor.Si tens cura de les teves sabates, els teus peus arribaran molt lluny.

Productes relacionats