MADNESS

Compressiu Unisex Running Casual Termoregulador 

MADNESS

15,95€   10% dto  14,36€


S(37-39) - Único
ID: #79173

Compartir:  

Descripció

Calcetins originals i divertits esportius Madness

Eres de trencar motles. T'agrada l'única cosa, el diferent, l'original. Aquests calcetins et donaran tot el que necessites per a cobrir els teus desitjos. Vist aquests calcetins Monolon i deixa que miren els teus peus. Calcetins amb disseny al·lucinant i trencador.

Calcetins per a ciclisme, running, padel, crossfit…

Calcetins tècnics creats a partir d'una fibra suau i elàstica, que garanteix gran confort, llibertat de moviment i gran adaptabilitat al cos. Són calcetins anti rascades i anti butllofes.

Calcetins molt transpirables fins i tot en les condicions més extremes. A més, són calcetins termorregulables per les característiques de la seua fibra intel·ligent Soft Air Plus que s'adapta tant a les condicions de calor o alt rendiment com al fred, actuant d'aïllant tèrmic, la qual cosa els fa aptes per a estiu i hivern, fibra de propietats molt més completes i duradores que el conegut CoolMax.

La combinació d'aquestes fibres i la seua estructura semicompressiva fan que amb els nostres calcetins, pugues evitar molestes rascades o butllofes

Calcetins esportius de mitja compressió al llarg de tota la seua estructura, amb una reixeta en l'empenya que proporciona flexibilitat i comoditat. Disposen d'un reforç en la capdavantera i taló, ajudant a una major resistència enfront de la fricció.

Creem els nostres calcetins per a ciclisme i running, però en realitat són calcetins atrevits de fantasia per a qualsevol esport: ciclisme, running, fitness, crossfit, bàsquet, handbol, pàdel … fins i tot per a ús diari. Els seus dissenys estampats divertits i colorits, els fan els calcetins molons més originals i cridaners, a més de ser calcetins molt resistents i duradors.

Característiques

CARACTERÍSTIQUES
Borda superior suau i elàstic que ajusta sense pressió. Estructura compressiva. Ajuda al retorn venós i millor oxigenació dels músculs.

Taló i capdavanteres reforçats i de cotó per a major comoditat. Sense costures. Banda compressiva en l'arc del peu. Màxima subjecció i reducció de fatiga.

COMPOSICIÓ
65% Soft Air+ PLUS
15% Lycra ®
20% Elastan

CONFORT
SoftAir Plus és una fibra que transmet un tacte natural sedós, és elàstica, garanteix gran confort, llibertat de moviments i una gran adaptabilitat al peu.

TERMOREGULADOR
En funció de l'ús i les condicions que s'utilitze, proporciona frescor o calor al peu. SoftAir Plus, en condicions de calor o alt rendiment físic actua de bescanviador tèrmic, expulsant la calor corporal i absorbint la frescor exterior.

En condicions de fred o sota rendiment físic actua d'aïllant tèrmic. Mantenint la calor estable i prevenint la pèrdua de calor corporal.

TRANSPIRABLE
Transporta la humitat a l'exterior perquè aquesta s'evapore, sent aquest procés més ràpid que amb fibres naturals o altres fibres sintètiques.

Manté sec el peu, augmentant el confort i el rendiment fins i tot en les condicions més extremes.

Productes relacionats