ULTRA RUN CREW

ULTRA RUN CREW

20€   10% dto  18,00€

ID: #76750

Compartir:  

Descripció

Construït per a brindar comoditat i suport fins i tot després de milles d'ús, l'Ultra Run Crew compta amb pelfa embuatada en tot el peu i els peus, per a ajudar a suavitzar l'impacte de les carreres difícils i els entrenaments als peus. Cada dit del peu està separat, eliminant tot contacte pell amb pell entre els dits i prevenint les butllofes. La Ultra Run Crew, que colpeja en la meitat del panxell, també compta amb un punt acanalat en tota la cama per a un ajust més alçat i més ergonòmic.

Característiques

Prevenció de butllofes: Amb cada dit del peu protegit, la fricció pell amb pell s'elimina completament protegint el seu peu de les butllofes i punts calents.

Control de la humitat: Cada dit del peu està embolicat en un material que absorbeix la suor perquè el seu peu estiga més sec i, per tant, més còmode que en els calcetins tradicionals.

Utilització total del peu: Quan els seus dits dels peus estan separats i alineats correctament, això permet que tot el seu peu s'involucre en qualsevol activitat atlètica.

Top de malla: Proporciona la màxima transpirabilidad i ventilació en la part superior del peu.

Coixí protector: Embuatat addicional en la plantilla per a augmentar la comoditat del peu.

Contingut de fibra: 29% CoolMax® 68% Niló 3% Lycra®

Dits emplenats: Coixí extra en tots els dits dels peus amb pelfa de pes mitjà en els dits dels peus.

Productes relacionats