BOOSTER ELITE EVO2

BOOSTER ELITE EVO2

56€   30% dto  39,20€


M - Red
ID: #77066

Compartir:  

Descripció

El BOOSTER Elit Evo2 combina les últimes innovacions tèxtils i les moltes validacions i estudis científics de BV SPORT.

Aquesta nova pantorrillera d'esforç està dissenyada a partir de diversos tipus de malla amb rigidesa variable (ultra suau / suau / semirrígida / rígida) que exerceix pressions específiques sobre la pantorrilla, l'espinilla i el turmell.

El SHOCKWAVE EFFECT, la principal innovació en tot el BOOSTER Elit Evo2, redueix fins a un 42% les vibracions i les oscil·lacions musculars produïdes per l'ona de xoc que es crea durant cada impacte dels peus en el sòl.

El principi de compressió únic de CALF SUPPORT patentat per BV SPORT i dirigit a la pantorrilla, millora significativament el retorn venós, promovent l'oxigenació dels músculs, tendons i lligaments.

La combinació d'aquestes innovacions permet una reducció del 39% en el dolor muscular posterior a l'exercici.

El BOOSTER Elit Evo2 usat regularment repel·leix el fenomen de les cames pesades, disminueix el llindar de fatiga, redueix els dolors, redueix significativament el risc de lesions i danys musculars i prepara l'esforç per a la recuperació.

Guia de talles

Característiques

"EFECTE D'ONDA DE CHAQUES"

Tècnica: Alternança de malles ultres flexibles i rígides que promouen l'amortiment i l'absorció d'impactes.

Acció: aquesta nova tècnica de teixit en tot el BOOSTER ELIT EVO2, altera l'ona de xoc causada per l'impacte transitori durant el suport en el sòl.

Beneficis: Redueix significativament les vibracions i les oscil·lacions parasitàries, causant lesions i mal muscular (periostitis, fractures de tíbia, DOMS).

SUPORT DE VEDELL

Tècnica: Malla rígida i pressió dirigida sobre la pantorrilla.

Acció: Millora el retorn venós i accelera l'eliminació de toxines (CO 2 , radicals lliures) acumulades en la pantorrilla. Limita les oscil·lacions i vibracions musculars.

Beneficis: Repel·leix el fenomen de les cames pesades i retrocedeix el llindar de la fatiga. Redueix l'aparició de periostitis i DOMS.

FINESTRA TIBIAL AERO

Tècnica: Malla flexible i ventilada col·locada a nivell de la tíbia.

Acció: Protecció d'estructures sensibles pre-tibials (periostio, nervis superficials i microcirculació).

Beneficis: Millora la comoditat i el tacte. Redueix l'aparició de periostitis.

MESH "SOCKET 3D"

Tècnica: malla 3D en forma de bresca que millora el manteniment del tendó d'Aquil·les.

Acció: L'acció acumulativa de SOCKET 3D i SHOCKWAVE EFFECT dispersa les vibracions i oscil·lacions gràcies a la seua "composició" en la cel·la.

Beneficis: Redueix el risc d'inflamació del tendó d'Aquil·les.

SUPORT MESH "CONTROL D'AIXETA"

Tècnica : Malla semirrígida col·locada en suport del tríceps anterior tibial i sural (bessons interns / externs i sóleos).

Acció: TAP CONTROL suporta el tendó triceps sural i tibial.

Beneficis: redueix el risc de tendinitis i lesions i millora l'estrés muscular durant el suport en terra, especialment en camins irregulars o en desnivells.

COMPRESSIÓ D'EXPERIÈNCIA SELECTIVA

Tècnica: El BVSPORT R & D Center ha demostrat a través dels seus nombrosos estudis científics que les pressions transmeses a les extremitats inferiors varien segons el tipus i el gruix dels teixits biològics vius que les componen. Aquests teixits es comporten com a amortidors de pressió (músculs i greix) o, per contra, són incompressibles (ossos i, en menor mesura, tendons i nervis).

Aquests paràmetres innovadors ens van permetre dissenyar una malla amb rigideses variables (ultra suau / flexible / semirrígida / rígida) que es van integrar en 2004 en la fabricació de la nostra gamma de compressors de pressió i ProRecup.

Acció: la compressió selectiva respecta l'anatomia i la fisiologia dels atletes, millora el retorn venós,optimitza la càrrega muscular durant cada impacte en el sòl i redueix significativament les vibracions i oscil·lacions paràsites.

Beneficis: l'ús regular BOOSTER ELIT EVO2 repel·leix el fenomen de les cames pesades, disminueix el llindar de fatiga, redueix el risc de dolors corporals, redueix considerablement el risc de lesions i danys musculars i prepara l'esforç per a la recuperació.

LA SEUA UTILITZACIÓ :

MAI use el Booster durant les fases de recuperació, durant el transport en automòbil, autobús, tren i avió i a la nit durant la fase de somni.

Aprofite la col·lecció de calcetins ProRecup Elit per a les fases de recuperació i la gamma Comfort per a ús diari durant la seua activitat professional o quan viatge.

L'Elit Booster és asimètric. S'ha d'anar amb compte de col·locar el logotip BV SPORT davant de la ròtula i el logotip BOOSTER en la part exterior del panxell.

Llavar en llavadora o a mà a 30 ° màxim. Assecar naturalment. Assecadora prohibida.

CONTRAINDICACIONS:

- En cas de malalties venoses, consulte al seu metge.

- No ho uses mentre dorms.

- No use la gamma Booster fora d'una activitat esportiva.

Pes 24g (Talla M)

Composició 85% poliamida - 15% elastano

Productes relacionats