ALPINE IV

ALPINE IV

1799€   35% dto  1.169,35€

ID: #78091

Compartir:  

Descripció

La cinta de córrer ideal per a corredors ambiciosos. Motor de 2 HP i velocitat màxima de 20 km / h, ajust automàtic de la inclinació fins al 12%, àrea de carrera professional de 142 x 50 cm, nombrosos programes d'entrenament, tres programes controlats per pols, programa Bodi-Fat i fàcil inici ràpid amb botó per a 6 nivells diferents de velocitat i inclinació.

Ja siga per a entrenament general de carrera o per a preparar-se per a una marató, comence ara amb la cinta de córrer FINNLO by Hammer ALPINE IV. Amb una velocitat màxima de 20 km / h per a aqueixos entrenaments intensos, cremaràs calories de manera eficaç, tonificaràs el teu cos i enfortiràs els músculs de les cames i els glutis. Gràcies a les seues característiques professionals, el FINNLO de Hammer ALPINE IV s'adapta perfectament a la preparació precisa necessària per a la competició.

TECNOLOGIA I CARACTERÍSTIQUES

La cinta de córrer FINNLO by Hammer ALPINE IV està equipada amb una computadora d'entrenament repleta de funcions. Té 11 programes disponibles per a preparar-te perfectament per a la teua pròxima competició de carrera. A més de la velocitat (d'1 a 20 km / h), la inclinació també es pot ajustar a molts graus diferents (fins a un 12%). A més de la pantalla LCD, les empunyadures del Alpine tenen botons convenients per a ajustar ràpidament la velocitat i la inclinació. El potent motor de 2 HP proporciona un moviment uniforme de la cinta de córrer. El mesurament del pols es pot prendre a través del xip integrat per a una corretja pectoral opcional o mitjançant els sensors de pols de mà integrats. La pantalla de la computadora del FINNLO Alpine mostra la següent informació de l'entrenament: distància, temps, velocitat, calories cremades i pols. Tres programes de pols proporcionen un entrenament controlat orientat a la salut. Quan excedeix la freqüència cardíaca màxima que ha programat, la màquina per a córrer FINNLO Alpine ajusta automàticament la velocitat i la inclinació. El nou programa Bodi-Fat li permet monitorar contínuament el progrés del seu entrenament i mesura el seu greix corporal.

L'experiència de carrera exclusiva amb FINNLO Alpine pot oferir els següents resultats:

Millorar la condició general i la resistència.

Perdre pes i teixit gras

Enforteix els músculs de les teues cames i glutis

Tonifica i estreny el teu cos de manera efectiva

Ordinador multifunció amb pantalla de 7 ”

El cor de la cinta de córrer FINNLO by Hammer Alpine és la computadora d'entrenament premium amb pantalla de 7 ”. Pot seleccionar una ruta preprogramada entre els 11 programes d'entrenament diferents. L'entrenament controlat per pols amb una freqüència cardíaca màxima és possible en la caminadora a través dels sensors de pols de mà i la corretja per al pit opcional. La pantalla mostra les següents dades relacionades amb l'entrenament: distància, temps, velocitat, calories cremades i pols.

Una superfície de carrera súper suau professional proporciona una absorció d'impactes perfecta per a un entrenament amigable per a les articulacions que se sent com córrer en el bosc

Amb unes mesures de 179 x 80 x 138 cm (deixe anar x ample x alt), pot utilitzar el mecanisme de plegat per a fer de la cinta de córrer una grandària compacta de 108 x 80 x 150 cm. Malgrat el seu motor de 2 HP i les seues àmplies característiques, el FINNLO Alpine pes només 84 kg i es pot moure fàcilment en qualsevol moment amb els corrons de transport.

INFORMACIÓ IMPORTANT:

11 programes de formació

1 programa manual

3 programes de pols per a entrenament cardiovascular controlat

Potència motor: 2 HP

Velocitat: 1 - 20 km / h en increments de 0,1 km / h

Inclinació: 0 - 12% en increments de l'1%, ajustada per motor

Pantalla LCD de 7 "

Port USB per a carregar cel·lular / iPod, etc.

Suport per a botella d'aigua i tauleta / iPod

Mesurament del pols de la mà i xip integrat per a la corretja del pit (opcional)

6 botons ràpids per a velocitat i inclinació

Empunyadures amb controls tàctils per a velocitat i inclinació

Corrons de transport

Color: antracita

Superfície de carrera: 142 x 50 cm

Dimensions: 179 x 80 x 138 cm (deixe anar x ample x ample)

Dimensions plegat: 108 x 80 x 150 cm (deixe anar x alt x ample)

Pes del producte: aprox. 84 kg

Font d'alimentació: 230 V, 50 Hz

Pes corporal màxim: 150 kg

INFORMACIÓ DE LLIURAMENT:

Lliurament en la vorera (important deixar número de telèfon en la comanda per a acordar un temps de lliurament adequat.

Productes relacionats