INSULATED SOFT FLASK 400ml

Unisex 

INSULATED SOFT FLASK 400ml

30€   10% dto  27,00€

MANTINDRE L'AIGUA FRESCA JA NO ÉS PROBLEMA

ID: #77902

Compartir:  

Descripció

Salomon ha adaptat el seu clàssic bidó bla per a totes les teues aventures hivernals amb aïllament de pell doble perquè l'aigua continue estant líquida. La nova vàlvula per a mossegar expel·leix el gel que es puga formar amb una estreta ràpida i l'ansa ofereix major agarre perquè pugues beure fàcilment sobre la marxa. Compatible amb les nostres tapes d'estiu per a mantindre l'aigua freda sota el sol.

Característiques

Hidratació tot l'any

L'aïllament de pell doble manté l'aigua líquida i la vàlvula per a mossegar expel·leix el gel que es forma amb una estreta ràpida.

Comoditat sobre la marxa

Aquest bidó suau i flexible s'adapta a la butxaca per a major comoditat i s'encongeix segons beus perquè l'aigua es moga el just.

Practicitat versàtil

Ara compta amb una ansa adherent perquè no hages de llevar-te els guants. Compatible amb totes les nostres bosses i tapes d'estiu per a mantindre l'aigua freda en els mesos estivals.

Vàlvula d'alt flux

Obertura de 42 mm, per a gel o begudes energètiques

Bidó aïllat

Costures TPU i RF per a resistència i elasticitat

Seguretat i fiabilitat, sense rastre de BPA ni PVC

TPU

S'utilitza per a aconseguir propietats concretes: elasticitat, confort a l'esquena, transparència per a veure el nivell de l'aigua, resistència a tots els líquids, sense sabor, sense PVC i sense substàncies tòxiques. El TPU és perfecte per a bosses d'hidratació i tubs.

Productes relacionats