SPORT INSULATED FADE 710ml

Lliure de BPA 

SPORT INSULATED FADE 710ml

13,95€   10% dto  12,56€

Manté l'aigua fresca o calenta durant hores

ID: #78491

Compartir:  

Descripció

Ho has escoltat un milió de vegades: "Beu més aigua". Llavors, vam fer alguna cosa per a ajudar-ho a calmar la seua set ... i aqueixos molestos setciències. El Sport Insulated Polar Bottle® ajuda als atletes com vosté a mantindre's frescos i renovats, sense importar l'esport que trien. Construït per al rendiment i optimitzat per a un ús sense esforç, el disseny renovat de la botella inclou aïllament Tri-*Layer ™ que manté els líquids frescos el doble de temps, un exterior ultradelgado per a una hidratació apretable i un Dash Handle ™ integrat per a facilitar el transport.

Característiques

La gorra esportiva integrada permet una hidratació ràpida: tire per a un corrent fred i pressione per a bloquejar per a un segellament sense vessaments.

 

Dash Handle converteix el seu biberó en el millor company de viatge, i el seu convenient llaç manté la hidratació a l'abast de la seua mà.

 

La botella d'aigua amb aïllament original, 100% lliure de BPA. El disseny actualitzat presenta un aïllament de triple paret, la qual cosa manté el seu refrigerador de líquid 2 vegades més temps.

 

Les nostres botelles estan dissenyades amb materials ultralleugers i una ranura d'agarre única, perquè pugues hidratar-te amb una simple estreta.

 

Dissenyada per a adaptar-se a la gàbia de la bicicleta, la butxaca de la motxilla o el portavasos, la botella Polar és la seua actualització per a una hidratació sense esforç.

 

La innovadora gorra esportiva és de dues peces, tapa i vàlvula, i és fàcil de netejar. Simplement gire, tire i llave. A més, són aptes per a rentavaixelles.

 

Les botelles d'aigua amb aïllament Polar Bottle es fabriquen a Colorado per a reduir l'impacte ambiental i recolzar les economies locals. Dissenyades per a durar, cadascuna de les nostres botelles d'aigua ve amb una garantia per a tota la vida.

Productes relacionats