UNUSUAL NITROUS NITRATE 600ml

UNUSUAL NITROUS NITRATE 600ml

32,9€   5% dto  31,26€

ID: #79029

Compartir:  

Descripció

SANTA MARE NITROUS (600mg Nitrate) està dissenyat tenint en compte les últimes innovacions científiques, basat en una triple acció destinat per a tota mena d'esports, tant de més curta duració com els de llarga duració. D'una banda aconseguim una gran vasodilatació, augmentant el flux sanguini, d'altra banda una carrega tampó que neutralitzarà part de l'àcid làctic de l'esportista i finalment una pre-hidratació gràcies a la seua composició i el seu alt contingut en sodi.

SANTA MARE NITROUS (600mg Nitrate) consta de 3 accions:

- La seua principal acció, la vasodilatadora, està formada gràcies a les seues 600mg de nitrat per presa, que al costat de la dosi completa (3 preses) fan un total d'una càrrega de 1800mg de nitrat en 3 dies. El nitrat actua com un precursor de l'arginina, convertint-se est en òxid nítric en el cos, aconseguint la seua acció vasodilatadora.

- L'acció tampó, capaç de neutralitzar part de l'àcid làctic ve predefinida pel ph bàsic que ens dona la càrrega de bicarbonat, arribant per dosi als 21g. Això farà que aconseguim mantindre l'esforç més temps en esforços de molt alta intensitat.

- I finalment destacar l'acció pre-*hidratadora, gràcies al seu alt contingut en sodi, afavorirà l'absorció de líquid, aconseguint una alta taxa d'hidratació, factor clau per a començar la competició.

Ús

Cada dosi consta de 3 preses, una per a cada dia, que caldrà diluir cada presa (20g) en 400ml d'aigua. La ingesta serà de la següent forma:

- 2 dies previs a la prova: ingerir els 400ml al llarg del dia.

- Dia previ a la prova: ingerir els 400ml al llarg del dia.

- Dia de la prova: ingerir els 400ml fins a 1-2 hores abans de la prova.

Ingredients

Bicarbonat Sòdic
Amaranthus Hypochondriacus (9% nitrate)
Maltodextrina
Aromes
Acidulant: Àcid Cítric
Edulcorant: Sucralosa
Antiaglomerant: Diòxid de silici

Productes relacionats