NITRONOX HARDCORE SHOT 60ml BERRIES

Amb cafeïna Amb taurina Energia instantània Líquid 

NITRONOX HARDCORE SHOT 60ml BERRIES

2,5€

Dissenyat per a produir una vasodilatació que ens permeta millorar el nostre rendiment en els entrenaments.

ID: #78594

Compartir:  

Descripció

NitroNOX Hardcore de Amix és un pre-entrene dissenyat per a produir una vasodilatació que ens permeta millorar el nostre rendiment en els entrenaments. Això serà possible gràcies a la major aportació d'oxigen i de nutrients que reben els músculs i que milloraran la congestió muscular i la força.

NitroNOX Hardcore ve en un format líquid que fa que la seua absorció siga més ràpida i en una major proporció. Conté Arginina Alfa ketogluterina (AAKG), un vasodilatador que augmenta l'energia i que ens permetrà realitzar entrenaments més llargs i de més intensitat. L'aportació de Citrulina Malat redueix l'acumulació d'àcid làctic, que ens permetrà realitzar entrenaments de forma més freqüent.

A més, NitroNOX Hardcore conté cafeïna un estimulant que redueix la sensació de cansament i incrementa l'alliberament d'adrenalina en sang estimulant l'ús de greix depositat en els músculs com a reserva d'energia mantenint com a reserva els carbohidrats. Aquest fet permet allargar l'esforç durant un major període de temps i augmenta l'atenció mental.

Aquests components al costat de la taurina i la Beta-alanina fan que NitroNOX Hardcore siga un pre-entrene ideal per a esportistes que volen aconseguir el seu objectiu d'una forma sana i segura.

Ús


Dosi Diària Recomanada: 1 butllofa (60 ml)/dia.

Instruccions d'ús: Prendre una butllofa de 60 ml 30 minuts abans de l'activitat física. Agitar abans d'usar. No excedir la dosi màxima diària.

Anàlisi nutricional

 

Supplement Facts/Información:

 

Serving size/Dosis: 1 ampoule/ampolla (60 ml)

 

Average values/Valores medios:

per/por 60 ml

L-Arginine Alpha Keto-glutarate/L-Arginina alfa-cetoglutarato

3 000 mg

Taurine/Taurina

1 800 mg

L-Citrulline/Citrulina

1 500 mg

CarnoSyn® Beta Alanine/Beta-Alanina

750 mg

Glucuronolactone/Glucuronlactona

500 mg

N-Acetyl L-Tyrosine/N-acetil L-tirosina

500 mg

Caffeine/Cafeína

200 mg

Betaine HCl/Clorhidrato de betaína

150 mg

Histidine HCl/Histidina

100 mg

Vitamin B6/Vitamin B6

10 mg (714%*)

Ingredients

Aigua purificada, L-arginina alfa-cetoglutarato, taurina, citrulina malat/base, CarnoSyn® beta-alanina, glucuronlactona, N-acetil L-tirosina, edulcorant: sucralosa; cafeïna (cafeïna anhidra, ActiveTR™ encapsulada (cafeïna natural, proteïna de pésol), clorhidrat de betaína, clorhidrat d'histidina, aroma, piridoxina HCl (vitamina B6), conservant: sorbato de potassi i benzoato de sodi, edulcorant: acesulfamo-K; colorants: (raïm: azorrubina, ponceau 4R, blau brillant; fruites del bosc: groc ocàs FCF, ponceau 4R).

Avís d'al·lergògens: aquest producte pot contindre traces llet, ou, crustacis i mariscos.

Advertiments: Limitar l'ús de medicaments, menjars o begudes que continguen cafeïna durant l'ús d'aquest producte. No utilitze aquest producte si està embarassada o en període de lactància. El producte no està indicat per a xiquets de qualsevol edat. Mantindre allunyat dels xiquets més xicotets. No superar la dosi diària recomanada. Consultar amb un professional de la salut abans de consumir aquest complement alimentós. Els complements alimentosos no han de ser utilitzats com a substituts d'una dieta equilibrada. Conservar a una temperatura no superior a 25 °C en un lloc fresc i sec lluny de la llum solar directa. El fabricant no es responsabilitza dels danys causats per ús, conservació o emmagatzematge inapropiat per part del consumidor. La Azorrubina, el groc ocàs FCF i Ponceau 4R poden tindre efectes negatius sobre l'activitat i l'atenció dels xiquets. La formació de sediments és un fenomen natural d'aquest producte. Lot i Consumir preferentment abans de la fi de: veure imprés.

Productes relacionats