COLÁGENO CON MAGNÉSIO + VIT 350gr

Sense gluten Pols 

COLÁGENO CON MAGNÉSIO + VIT 350gr

22,75€   5% dto  21,61€

Col·lagen amb Magnesi + Vit C + Vit B1, B2 i B6

ID: #76663

Compartir:  

Descripció

El Col·lagen amb Magnesi + Vit.C + Vit.B1, B2 i B6 és una combinació de nutrients ideal per a l'esportista.

El col·lagen és la proteïna més abundant en el cos humà, sent el constituent essencial dels cartílags, tendons, ossos i pell, ideal per a la recuperació de l'esportista i el desgast de teixits.

Magnesi, que té un paper fonamental en la formació de les proteïnes, ajuda a la recuperació muscular per a reduir enrampades i contractures.

Vitamina C que intervé molt directament en la formació de proteïnes, per tant, és necessària per a la formació de teixits, a part del seu efecte antioxidant.

Vitamines del complex B que contribueixen al funcionament normal del sistema immunitari i ajuden a disminuir el cansament i la fatiga.

La vitamina B1 contribueix al funcionament normal del cor i del sistema nerviós i, a tindre un metabolisme energètic adequat. Els esportistes esclafen i destrueixen glòbuls rojos en grans quantitats.

La vitamina B2 contribueix al manteniment dels glòbuls rojos en condicions normals i al metabolisme normal del ferro. També protegeix les cèl·lules enfront del mal i estrés oxidatiu induït per l'exercici. A més, contribueix al funcionament normal del sistema nerviós i a tindre un metabolisme energètic normal.

La vitamina B6 ajuda a regular l'activitat hormonal, contribueix al metabolisme normal de les proteïnes i del glucogen i a la formació normal dels glòbuls rojos.

Ús

Prendre 3 culleradetes de postre al dia, repartides en les principals menjades. Es pot prendre amb líquids i també amb puré, iogur, etc.

Ingredients

Col·lagen …………………………… 5,2 g

Vitamina C…………………………. 24 mg (30% VRN*)

Tiamina……………………………… 0,33 mg (30% VRN*)

Riboflavina………………………… 0,42 mg (30% VRN*)

Vitamina B6………………………. 0,42 mg (30% VRN*)

Magnesi…………………………… 240 mg (64% VRN*)

*VRN: Valors de Referència de Nutrients

Productes relacionats