STAY IMMUNE MINT

Sense gluten Vegà Càpsules 

STAY IMMUNE MINT

8€   5% dto  7,60€

ID: #78400

Compartir:  

Descripció

Stay Immune són comprimits masticables sense gluten i aptes per a vegans amb un refrescant sabor de menta.

Contenen vitamines, minerals i extractes de plantes seleccionats sobre la base dels beneficis de cadascun d'ells per a la millora i manteniment tant del sistema immune com del sistema digestiu.

Complement alimentós a base de propolis, àloe vera, extractes de plantes i electròlits.

Cada dia ens enfrontem a situacions que ens produeixen estrés i cansament afeblint el nostre sistema immune i fent-lo més vulnerable davant els virus, els bacteris, els refredats, les infeccions, les baixades de defenses, etc….

Stay Immune ha sigut formulat amb ingredients que contribueixen al funcionament normal del sistema immunitari durant i després de l'exercici intens. També contribueix a disminuir el cansament i la fatiga, a mantindre un metabolisme energètic normal i a la protecció de les cèl·lules enfront del mal oxidatiu.

L'extracte sec de timó: Té un efecte calmant i agradable en boca, gola, faringe i cordes vocals, produint alleujament en cas d'irritació.

Oli essencial d'Arbre de te: Ajuda a mantindre la mobilitat i flexibilitat de les articulacions i augmenta la resistència fisiològica de l'organisme en cas de condicions ambientals severes.

Àloe vera: Ajuda a augmentar la immunitat.

Extracte sec de Própolis: Se li atorguen propietats antiinflamatòries, antibacterianes, antivirals i antifúngiques.

Papaina: Segons estudis bibliogràfics posseeix activitat antiinflamatòria a nivell bucal. Asímismo, es descriu una millora del temps de recuperació en atletes que consumeixen aquest ingredient.

Extracte sec de Fenoll: Les llavors del fenoll contenen un oli essencial, ric en anetol, estragol i alfapineno. El fenoll és una poderosa planta medicinal que destaca per la seua força per a equilibrar les funcions del sistema digestiu, encara que també és expectorant i antiinflamatori.

 

Magnesi: Ajuda a disminuir el cansament i la fatiga. El magnesi contribueix al metabolisme energètic normal i a l'equilibri electrolític, al funcionament normal del sistema nerviós i dels músculs.

 

Vitamina C: Contribueix al funcionament normal del sistema immunitari durant l'exercici físic intens i després d'aquest, ajuda a disminuir el cansament i la fatiga i contribueix a la protecció de les cèl·lules enfront del mal oxidatiu. Millora l'absorció del ferro i contribueix a la formació normal de col·lagen per al funcionament normal dels vasos sanguinis, dels ossos, dels cartílags, de les genives, de la pell i les dents.

 

Vitamina D: Contribueix al funcionament normal del sistema immunitari i al manteniment dels músculs, dels ossos i de les dents en condicions normals.

 

Zinc: Contribueix al funcionament normal del sistema immunitari i a la protecció de les cèl·lules enfront del mal oxidatiu, contribueix a l'equilibri àcid-base normal, contribueix al metabolisme normal dels hidrats de carboni i dels àcids grassos, a la síntesi proteínica normal i al manteniment dels ossos, del cabell, de les ungles, de la pell en condicions normals.

 

Potassi: Contribueix al funcionament normal dels músculs, del sistema nerviós i al manteniment de la tensió arterial normal.

 

Calci: Contribueix al funcionament normal dels músculs i és necessari per al manteniment dels ossos en condicions normals.

 

Per totes les funcions dels ingredients presents en els comprimits masticables Stay Immune, són perfectes per a prendre abans o després dels entrenaments, fins i tot abans de la jornada laboral per a afrontar-la amb seguretat i protecció.

Ús

Prendre 1 comprimit al dia.

Anàlisi nutricional

TABLA NUTRICIONAL

  100 gr 35,8 gr
Valor energètic
Greixos
de las quals saturats
Hidrats de carboni
dels quals sucres
Fibra alimentària
Proteïnes
Sal
Contingut en minerals 1 ud %VRN
Magnesi 108 mg 28,7%
Potasi 50 mg
Calci 10 mg
Zinc 10 mg 100%
Contingut de vitamines 1 ud %VRN
Vitamina C 80 mg 100%
Vitamina D 0,01 mg 100%
VRN*: Valor de Referència de Nutriente
Càlcul efectuat a partir dels valors teoòrics coneguts o efectius dels ingredients utilizatss

Ingredients

Xarop de glucosa deshidratat pols (EMDEX®),carbonat de magnesi, maltodextrina de maiz, citrat de potassi, àcid L-ascòrbic (vitamina C), aroma de menta natural en pols, àloe vera (Àloe vera-Barbadensis(fulles)), antiaglomerant (estearato de magnesi), extracte sec de própolis, extracte sec de fenoll (Foeniculum vulgare (llavors)), extracte sec de timó (Thymus vulgaris L.(fulles)), gluconato de calci, citrat de magnesi, papaina, antiaglomerant (diòxid de silici), citrat zinc, oli essencial de l'arbre del te (Melaleuca alternifolia (fulles i tiges)), colecalciferol (vitamina D).

Productes relacionats