PREWORKOUT LIME CAFFEINE 300gr

Sense gluten Vegà Amb cafeïna Sense lactosa Pols Energia sostinguda Sense sucre 

PREWORKOUT LIME CAFFEINE 300gr

35€   5% dto  33,25€

ID: #78399

Compartir:  

Descripció

226ERS Pre Workout és un producte pre entrene sense gluten, sense lactosa i vegà, perfecte per a prendre abans o durant els entrenaments.

Formulat amb ingredients seleccionats per a rendir al màxim en els entrenaments. Pots triar sabor meló d'Alger sense cafeïna o llima amb cafeïna, tots dos sense sucre i edulcorats únicament amb stevia.

Ús

Pre Workout està formulat amb ingredients específics per a optimitzar les sessions d'entrenament tant de llarga distància per a evitar el catabolisme muscular, com en les sessions explosives de gimnàs, ja siguen sèries, intervals o HIT, i molt recomanable per a esports com CROSSFIT.

Les seues funcions principals són augmentar l'òxid nítric en sang, augmentar la força muscular, actuar com anti catabòlic, ajudant així a reduir la destrucció muscular, afavorint la recuperació i retardant l'aparició de fatiga.

Cada presa conté:

500 mg d'Arginina AKG: L'Arginina Alfa Ketoglutarato és una forma evolucionada de l'arginina, que millora la seua assimilació i absorció. És l'aminoàcid precursor de l'òxid nítric i contribueix a una millor dilatació endotelial de les parets dels vasos sanguinis pel que augmenta el reg sanguini i la quantitat d'òxid nítric en sang. A més és necessària per a la síntesi de proteïnes dins dels teixits del cos pel que afavoreix la reparació de teixits.

2000 mg de Beta Alanina: És un aminoàcid no essencial que afavoreix la síntesi de la carnosina dins de les fibres musculars, elevant significativament els nivells d'aquesta substància en els músculs. Les seues funcions principals són la regulació del PH, evitant l'acidesa en l'organisme produïda pel lactat, la qual cosa retarda l'aparició de la fatiga. Manté les reserves d'ATP que és la font d'energia per a les funcions cel·lulars i incrementa la sensibilitat del calci en les fibres musculars, augmentant la força al mateix temps que redueix la fatiga durant l'activitat muscular.

3000 mg de Creatina: La seua funció és augmentar les reserves de fosfocreatina dels músculs perquè es continue produint ATP, proporcionant l'energia necessària perquè els músculs continuen treballant durant l'exercici d'alta intensitat.

3000 mg de HMB: El HMB també conegut com a beta-hidroxi-beta-metilbutirato, és un metabòlit de la Leucina. Augmenta la síntesi de proteïnes mentre redueix la seua degradació (anti-catabòlic). Incrementa la força muscular, prevé i redueix danys musculars, ajudant a la recuperació. Augmenta la quantitat màxima d'oxigen que podem absorbir durant l'activitat física, tenint un impacte positiu en la nostra potència anaeròbica.

250 mg de Cafeïna anhidra*: La cafeïna actua com a estimulant que potencia el sistema nerviós central augmentant els nivells d'energia mentre es redueix la fatiga i el cansament i s'augmenta l'atenció mental i la concentració. A més estimula la mobilització i oxidació de greixos augmentant així la disponibilitat de combustible per al treball muscular, optimitzant la disponibilitat de les reserves de glucogen.

*Només present en el sabor LLIME / LIMA

Productes relacionats